שלום

שלום

שאלתי היא איך מלמדים ילד בן שמונה לקרוא תוים וקצב? אשמח לקבל תשובה ממש במהרה תודה גל

Mr Peiser

New member
תגובה

גל, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להתחיל ללמד ילד בן שמונה לנגן ולקרוא תווים. אני מכיר מספר רב של ילדים שהתחילו לנגן על פסנתר בגיל 7 ואפילו בגיל 6. פשוט כל מה שצריך זה מורה טוב שיענין אותם ויגרום להם לרצות להתאמן.

seafox

New member
תראה, באמת אין בעיה ללמד ילד בן 8

אחרי הכל אני התחלתי ללמוד בגיל 8 אבל הדבר הראשון שלמדתי זה תרגילי אצבעות אחרי שבועיים שלמדתי סולמות ותרגילים אז רק המורה שלי התחילה ללמד אותי תווים וקצב עם הספר "גמדים"...חוברת יותר נכון בצבע כתום מגעיל אבל החוברת עצמה טובה...אל תתן לילד לקרוא את זה כי אני בספק אם הוא יבין כי זה באנגלית אבל אם תראה לו ותלמד אותו ותקרא לו מה שרשום אני לא רואה שום בעיה...

seafox

תודה רבה על התעניינות דבר ראשון אני בת... ודיברתי בכלליות שאלתי יותר הייתה מכוונת עבור מורה לצ´לו מהולנד אז בכלל אז לא נורא תודה בכל מקרה גל

seafox

New member
מורה לצ´לו מהולנד?!

בבקשה דבר ראשון.. סליחה על הטעות אבל גל זה שם אוניברסלי אז בטח תסלחי לי :) דבר שני מה שרשמתי אקטואלי גם לגביו...השאלה איך הוא הגיע אלייך עם השאלה,כמובן שזה לא אמור לעניין אותי אבל סתם לדעת, ועדיין כמו שרשמתי,זה אותו עניין.יש חוברות למתחילים וכמובן לכל הרמות.והדבר הכי פשוט זה ללמד את הילד באותה צורה שאותו מורה למד. דרך אגב,נעים להכיר.

SmellyOne

New member
תגובהה

להגיד לך בדיוק איך ללמד ילדה בת 8 (ילדה, נכון? :-|) אני לא יודעת. מה שכן.. בגיל 8 זה גיל מצויין להתחיל! כידוע, הקליטה אצל ילדים לגבי כל דבר היא הרבה יותר מהירה מאשר אצל קשישים כמוני (בת 14
) ואני לא חושבת שתהייה שום בעיה ללמד ילדה בת 8 כל עוד יש מורה טוב.

seafox

New member
לא בהכרח...

כלומר הקליטה...הקליטה דווקא אצל נערים\ות בגילך או בגילי יותר טובה מאשר בגיל 8 רק הבעיה שבגיל הזה אנחנו מתעסקים בנושאים אחרים...לכן 8 זה באמת מצויין להתחיל.

למעלה