שלום

תחת גשר

New member
שלום

היי,
מצאתי את הפורום הזה אתמול . נראה כמו מקום נחמד:)
אז קצת בשביל הפורקן: אני .. אני ונמאס לי! נמאס מלרצות, לצפות ולנסות למצוא זוגיות.. המילה אהבה קוסמת לי יותר.
אני מוצאת את עצמי עם עומס של מחשבות שמשביתות ומשתקות אותי. מה גם שלאחרונה אנשים מסביב מתחתנים+ילדים ואני רק רוצה שמישהו יעצור את השעון.
אני בת 25 . עד גיל 21 חשבתי שהכל בסדר. לא עניין אותי הקצב האמנתי שדברים יקרו .. הרי אין סיבה שלא.
והם לא קרו! אז החרדה התפתחה ועודנה מתפתחת (בכל יום המפלצת גדלה) והיא פוגעת בפתיחות ובאומץ שלי לחשוף את עצמי כפי שאני. מביך .
יחד עם החרדה גדלה הבדידות ולא בהכרח בפן הזוגי אלא גם בפן החברתי.. בשנה האחרונה התרחקתי מאוד מהסביבה שלי
כי נשבר לי מהשאלות והתחושה הפנימית הזו שכולם יודעים הכל/ מדברים/מרחמים עליי.

אני לא מרבה לדבר על זה. לא עם אנשים ולא באף מסגרת טיפולית
יכול להיות שבחיפושים פסיכולוגים ימצאו סיבה לבדידות שלי (הורים גרושים,אבא בוגד באמא, אבא לא בתמונה)
אבל אני לא רוצה להאחז ולהאמין בזה...ומאחר ואני לא באמת מוצאת סיבה אמיתית זה יותר מטריד.
אני נחמדה, יכולה גם לומר בבטחה "בנאדם טוב", נאה, די חכמה, עובדת, לומדת, נורמטיבית .. באמת! ו....כל מה שאומרים בכדי לשווק אותי:)
ובכל זאת.

נסיים בנימה אופטימית .. כי למרות כל הבכיינות למעלה אני משתדלת
שמחתי לראות שבפורום הזה הכל יחסי ושכולנו באותה ביצה טובענית

מקווה להתמיד פה, להתעודד, לעודד ואולי גם לצאת מהביצה.

ברוכה הבאה!

ממש לא הרגשתי בכיינות בדברייך כי זו ה"צרה" שכולנו עוברים.
אני קצת קטנה ממך (לא מאמינה ש24 כבר קרוב) ואני גם מרגישה כבר את כל החתונות והלידות, כך שזה אוטומטית זורק את הראש למחשבות על הלבד שלי.
אני מקווה ששתינו נמצא בקרוב אהבה! :)

supersonic777

New member
ברוכה הבאה...

ו...לא יכלו לשים שלט,ביצה טוענית,זה המינימום...יפ יפ יפ

iba90

New member
ברוכה הבאה

רובנו מתמודדים עם אותה ״מפלצת״ של חרדה וחששות.אני מקווה ש״יחד״ נוכל לשלוח את ה״מפלצת״ הזאת לקיביני...

askimosi

New member
כול העולם כולו גשר צר מאוד
...

היי,

את לא היחידה לרוב המשתתפים כאן יש - חששות,חוסר ביטחון עצמי,חרדה מסוימת.מה שטוב כאן שהכותבים לפחות מודעים לבעיות שלהם בחיים ולא חיים בהכחשה עצמית כמו שבטח קורה באתרי הכרויות למינהם.
ברגע שמודעים למשהו שמפריע ועובדים על זה לאורך זמן אז בסוף יש גם תוצאה.אני דוגל בגישה של להסתכל קדימה ולא משנה איזו קופת שרצים הייתה לך בעבר,חפירות על מה שהיה סתם מדכאות,אני למשל הייתי ילד כאפות בכיתה ח' וההורים שלי לא הכי משרים ביטחון או שמתביישים לדבר על מין אז?זה אומר שאני לא צריך לחיות ולהמשיך לפחד,לחשוב שלבנות יש קרניים וזנב
(אוליי באמת יש
)?לא,יש מצב נתון ועושים את כול מה שניתן כידיי לצאת ממנו לאט ובטוח.

אז ברוכה הבאה

אסקימוסי

הי גם אני חדשה פה, ברוכה הבאה!

אל תתייאשי ואני מאוד ממליצה כן ללכת לטיפול. תחפשי באינטרנט מטפלים שמתמחים בחרדה, הטיפול מאוד מכוון מטרה ואני בטוחה שתוכלי למצוא מטפל/ת שיהיה לך כימיה איתם. אל תתייאשי, הלוואי שאני הייתי מתחילה את הטיפול הזה כבר לפני כמה שנים, יותר קרוב לגילך (אני בת 31 ואצלנו כולם מתחילים להתחתן עכשיו ולהיכנס להריון). בהצלחה!

למעלה