שלום

שלום

בת 33, כחמש וחצי שנים לאחר טבעת.
בשנה הראשונה לאחר הניתוח ירדתי כארבעים ק"ג
לאחר שבאחת הסגירות סגרו יותר מידי,הגעתי למיון ושם פתחו לי כ4 CC
נשארתי במצב זה בארבע השנים האחרונות ועליתי 30 ק"ג...
כיום שוקלת 130 ק"ג.

אני רוצה להוציא את הטבעת ולעשות שרוול.

נפגשתי עם ד"ר הדר ספיבק,עשתי את כל הבדיקות אולם יש לי תור לתל השומר רק לעוד 4 חודשים
ופרטי אני לא אוכל לעשות עקב השתתפות עצמית גבוהה מאוד

מבקשת המלצות על מנתחים/בתי חולים במרכז.

איזה עוד בתי"ח חוץ משיבא עושים את הניתוח?
מי המנתחים?

תודה רבה

שלום

ניתוח להוצאת טבעת ושרוול מתבצע במרבית בתי החולים באזור המרכז.
יתכן ובחלקם זמן ההמתנה קצר יותר.
אין זה המקום להמליץ על מחלקות ספציפיות או מנתחים ספציפיים.

בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
האם ד"ר ספיבק סיפר לך על סיכוני ניתוח חלופי?

אם ניתוח הטבעת עזר לך היטב, מדוע אינך מעדיפה להשתמש בו (נכון), ואת רוצה ניתוח אחר, מסוכן מאוד כניתוח חלופי?
יש לך הבטחה שהניתוח האחר יצליח יותר?
איך את מתעתדת להתמודד עם המצב בו אחרי שנתיים בערך, יכולת האכילה בשרוול גדלה מאוד, ומתחילה השמנה חוזרת?
האם לא כדאי שתתמודדי באותה הדרך בעזרת הטבעת?

במשך 4 שנים לא השתמשת בטבעת. כשהשתמשת בה - היא הועילה לך. אז למה ללכת לניתוח שלא מבטיח לך שום דבר ברור, כאשר טרם ניסית לחזור ולהשתמש בטבעת בתבונה ובצורה נכונה?

טבעת עוזרת אם לא סוגרים אותה יותר מידי ואם לא פותחים אותה יותר מידי.
כדי לא לסגור יותר מידי צריך להרבות ידע, אותו אנו מוסרים מניסיון בפורום התמיכה למנותחים "קיצורי קיבה". מנותחים עם ידע לא משאירים לרופא את ההחלטה כמה לסגור כל פעם, אלא מחליטים בעצמם, עפ"י נתוניהם שלהם, כפי שהם מרגישים אותם, ומסוגלים למנוע מראש מצבים כאלה.
במיון פתחו לך יותר מידי את הטבעת. המטרה היתה שבמשך הזמן תחזרי ותסגרי - כמובן לא הכל בבת אחת, אלא פחות, ובהדרגה רבה. אבל לא עשית זאת.
בפורום התמיכה אנו מדריכים את המנותחים להתעקש על פתיחה קטנה יותר במיון, את הדרך לסגור בהדרגה לאחר פתיחה גדולה מידי, וכמובן איך למנוע מראש מצבים כאלה ולהשיג יציבות בשמירה על המשקל ובבריאות.

למעלה