שלום
אני מחפשת מתכון ועצות לעוגה פשוטה של פעם שמורכבת מעוגת טורט רגילה, עליה שכבת קצפת, ועליה שכבת ג'לי עם פירות. אני לא סגורה לגבי הקצפת, אבל נראה לי שמשהו צריך להפריד בין הג'לי לטורט, אחרת מנסיון העבר כל הג'לי נספג בטורט ולא נשאר מספיק לשכבה עצמה. האם למישהו יש עצה/מתכון?
תודה
אני מחפשת מתכון ועצות לעוגה פשוטה של פעם שמורכבת מעוגת טורט רגילה, עליה שכבת קצפת, ועליה שכבת ג'לי עם פירות. אני לא סגורה לגבי הקצפת, אבל נראה לי שמשהו צריך להפריד בין הג'לי לטורט, אחרת מנסיון העבר כל הג'לי נספג בטורט ולא נשאר מספיק לשכבה עצמה. האם למישהו יש עצה/מתכון?
תודה