שלום!

שלום!

אני די חדש כאן.. מישהו מוכן להגיד לי איפה אני יכול להוריד תוכנה טובה??

BlueCat

New member
חחח... הצחקת אותי עכשיו! ../images/Emo6.gif

"להוריד" ו"תוכנה טובה" כמעט ולא מתחברים ביחד. ובטח שלא נמליץ כאן על מקומות להורדת תוכנות בצורה לא חוקית. מה שכן, מאתר מקרומדיה (www.macromedia.com) תוכל להוריד גירסאות לחודש נסיון חינם של התוכנות הטובות שלה (פלאש ידידתי משכבר הימים, פריהנד וכו´...). בנוסף לאדובי (www.adobe.com) גם יש הורדת גירסאות ניסיון ותוכל להוריד את הפוטושופ והשאר. מישהו אחר כנראה ימליץ לך על עוד תוכנות. אני לא שולט בכל התוכנות שהשוק מציע, מצטער.

genotip

New member
אם הוא עבר את גיל 10... ../images/Emo34.gif

אז ברגע שכתבת לו את התוכנות, הוא כבר ידע איפה אפשר להוריד אותם, לצערנו (או שלא כל כך?), יש המון מקומות כאלה. אציין, שלא תהיה טעות, אני לא תומך בתוכנות לא חוקיות, אבל, כמו מייקרוסופט, גם אדובי ומקרומדיה, מתפרנסים טוב מאוד גם מהעובדה שעותקים לא חוקיים רצים ברשת. כל טוב

shain 54

New member
מסכים עם אריאל..

אני רוצה להתוודות (אני לא נוצרי או משהו כזה...) שאני הורדתי את התוכנות שאני משתמש בהם מהאינטרנט... אני מסכים שהפורום זה לא מקום לפרסם כתובות (k%@#a) אבל תאמין לי שאף חברה שציינת לא נפגעת מזה...

Timoty

New member
זה לא העניין מה שאריאל התכוון

נראה לי...זה שנגיד היום אתה אני וכל ילד אחר שרוצה להרגיש מעצב מוריד את התוכנה לומד אותה מתרגל אליה כשתיגדל ויהיה לך משרד אתה תיקנה את אותה התוכנה מן ראיה לעתיד כזאת

genotip

New member
אריאל התכוון לזה ../images/Emo26.gif ../images/Emo34.gif

ניקח למשל את מייקרוסופט, הרי כולנו יודעים שאחוז מאוד (מאוד) קטן מהמשתמשים הביתיים באמת קנה את וינדוס, ובכל זאת, מייקרוסופט נבנתה על טהרת אותם המשתמשים, הם מודעים לעובדה שרב הקהל משתמשים בצרובים, והם מנצלים את העובדה טוב מאוד. כנ"ל עם רוב החברות היום בשוק. ותזה נוספת שלי בקשר לפונטים "לא חוקיים", הרי נורא טיפשי להשתמש בפונטים לא חוקיים בקמפיינים גדולים, לכן, פחות מפריע לסטודיואים כל עוד הפונטים רצים ואין בהם שימוש מסחרי, מה שכן הם מרווחים מזה, שאם בעתיד יהיה שימוש מסחרי בפונטים לא חוקיים שלהם, קרוב לוודאי שהמעצב לא יסכן את כל הפרוייקט ויקנה את אותו הפונט. שלום

למעלה