שלום

• פותח הנושא 3Deep
  • פורסם בתאריך

3Deep

New member
שלום

פעם ראשונה בפורומים של תפוז
נראה פורום מעניין

מצאתי אתכם כשחיפשתי תשובות לכמה שאלות, אבל פתאום צצה לי שאלה חדשה בעקבות השיטוט בפורום

באמת כולכם מרכיבים ומפרקים את הפאזלים אחר כך ? אף פעם לא הצלחתי לפרק פאזל שעשיתי, מצד שני לא עשיתי כל כך הרבה כי אשתי אוסרת עלי למלא את הקירות

ויש גם אחד שהפכתי אותו לשולחן סלון (הזמנתי מנגר שולחן וממפעל זכוכיות זכוכית תואמת)....
זה בא לכם בקלות ההחלטה לפרק פאזל שהרכבתם ?

3Deep

New member
שאלות נוספות

מישהו מכם פעם יצר פאזל משלו או ניסה להציע תמונות לחברת פאזלים או יודע איך עובד המנגנון הזה ?
הכוונה לא לפאזל של תמונות הילדים כמתנה לחגים או משהו בסגנון, זה יש בכל מיני בתי דפוס אני יודע, אני מתכוון לפאזל בתפוצה למכירה לקהל הרחב
תודה מראש

anuterhi

New member
אני מפרקת את הרוב

אבל אני זקוקה לתקופת "צינון" של חודש חודשיים אחרי ההרכבה.
אז אני גם חייבת כבר את המקום להרכבה חדשה וזה הולך בקלות.

שלום, ברוך הבא!

אני לא יודעת מה עם אחרים אבל אני גם מדביקה ותולה ונותנת כמתנות וגם מפרקת ומעבירה הלאה או שומרת אצלי.

אני מודה שלפעמים קשה לי לפרק פאזל במיוחד עם עבדתי וטרחתי עליו אז אני משאירה אותו שבוע שבועיים מורכב ואז מפרקת.

בנוסף, אני יודעת לפני שאני מתחילה להרכיב פאזל אם אדביק אותו או לא, יש מצב שזה עובד פסיכולוגית ומקל על הפירוק...

יש מצב שאתה מעלה לכאן תמונה של הפאזל השולחני? זה נשמע כל כך יפה בא לי לעשות את זה גם עם שולחן ישן שיש לי.

רינה 777

New member
פרוק פאזל

אני מפרקת את הרוב,חוץ משניים של 1500 חלקים שמסגרתי,גם לי כמו שכתבו פה,נדרשת תקופת צינון עד לפאזל הבא,
אני גם שמחה ,אחרי ההרכבה,למסור או להחליף,
עקב השאלות שלך אני מבינה שאין לי סנטימנטים לפאזל לאחר ההרכבה

3Deep

New member
אני אנסה להעלות תמונה של השולחן

אני גם לא עושה סתם פאזלים, רק כאלה שממש יפים בעיני, ושמראש אני רואה איך הם משתלבים אצלי בבית, אולי בגלל זה המחשבה לפרק אותם לא נתפסת אצלי

לגבי תמונה אני אנסה, יש לי פה הרבה מחסומים דרך העבודה...

איזה רעיון יפה!

ככה גם יש עוד מקום לשים בו פאזל...

יצא מקסים. תודה על השיתוף.

3Deep

New member
תודה

יש לי מקומות לשים את הפאזלים, פשוט אסור לי
(נשוי ללא חובבת פאזלים).
יש גם אחד של טירה בצרפת, 5,000 חלקים.
ישב שנה פתוח רק על השמיים, כל אחד מהמשפחה שהתארח תרם כמה חלקים...

מצ"ב תמונה

יש לך באמת טעם טוב

התמונה כל כך מוסיפה חיים על הקיר שאין דברים כאלה. אני טועה או שהיא רק מודבקת על מסגרת בלי זכוכית? זה נראה מאד מאד יפה וחי. מקסים.

3Deep

New member
התמונה מאוד כבדה

אז היא מודבקת, מנויילנת וממסומרת ללוח עץ
ויש לי עוד אחד של 3,000 של הונג קונג ועוד אחד של מילפורד סאונד שקניתי בניו זילנד ועוד אחד של הלו קיטי, 1000, שהבת שלי קיבלה מתנה כשהיא נולדה
ועוד אחד של 1,000 שכולו אפור, גברים יושבים על קורת מתכת בבניית גורד שחקים בניו יורק אני חושב

לא מסוגלת לפרק פאזלים...

ובגלל זה אין לנו יותר קירות בבית

לשמחתי, בביתנו אין התנגדות לתליית פאזלים. להיפך, ההורים שלי תמיד עודדו את התחביב הזה. מה שכן, אני תמיד בוחרת את הפאזלים כך שיתאימו לקיר/חדר בבית. אני יודעת איפה אנחנו נתלה אותו עוד לפני שאני קונה אותו

"הבעיה" (בעיה מבורכת, מבחינתי) התחילה כשאנשים בחיי גילו שאני חובבת פאזלים וקנו לי אותם במתנה לימי הולדת... כרגע יש לי שני פאזלים של 2500 מורכבים ומודבקים... ונחים להם בתוך ארון
ושני פאזלים קטנים (500 ו1000), גם הם מורכבים ומודבקים ומחכים שאבא שלי יקח סוף סוף את המקדחה ויתלה אותם על הקירות בחדר העבודה שלו.

בינתיים, כי אני חייבת להרכיב מ-ש-ה-ו, עברתי לפאזלים כדוריים. הם לא צריכים קיר וזה גם סוג פאזל חדש ומעניין להרכבה מבחינתי.

אני מפרקת מיד

יש לי 4 פאזלים שמיסגרתי ותליתי בחדרי הילדים
את האחרים אני מפרקת מיד או תוך כמה ימים,
אין לי איפה לאכסן אותם מורכבים. גם ככה בכל תקופת ההרכבה הם עוברים משולחן לשולחן בבית.
יש אפילו פאזלים שכבר הרכבנו פעם שניה.

למעלה