שלום :)

שלום :)

אני שונאת הודעות "הגעתי" אבל זה די הכרחי. אז הגעתי! קוראים לי שירה, אני בת 15, הייתי צמחונית שנתיים ואז לפני כמה חודשים ביום בהיר אחד שחשבתי שלא אכפת לי יותר, הפסקתי. מאז כל פעם שאכלתי בשר הקאתי או הרגשתי ממש רע (פיזית). אז החלטתי לחזור לצמחונות, הפעם לא ממש בגלל האידיאולוגיה, אלא פשוט כי זה טוב לי. אז חשבתי לעצמי, יאללה, אם כבר צמחונות אז טבעונות. נכון, זה אומר בלי שוקו, אבל את תשרדי. אז אני טבעונית עכשיו, וטוב לי, רק שאני די רעבה! באמת, אין כמעט כלום לאכול, רק ירקות, פירות ואיזה פרוסת לחם עם ריבה פה ושם. טבעונים, אתם יכולים לעזור לי? אולי יש לכם המלצות איך להיות טבעוני ושבע? תודה מראש!
 

dylan

New member
בפסטה שקונים בשקית אין

אבל בפסטה טרייה שמכינים במסעדות איטלקיות יש..
 

tali_le

New member
אם יבוא היום והארנק שלי יאפשר לי

גיחה למסעדות איטלקיות, אז תודה על העצה עד אז - כנראה שאני לא בסכנה טלי
 

dylan

New member
../images/Emo13.gif

מסעדות איטלקיות הן לא כאלה יקרות, המחירים כמו בכל מסעדה (מצד שני אני לא מכיר את הארנק שלך
).. אבל סתם פשוט לא מזמן הייתי עם חברים ב´פסטמיה´ (אני חושב שככה קוראים למסעדה..) ופתאום גיליתי שפסטות במסעדות עשויות מביצים (פעם ראשונה מאז שהטבענתי הלכתי לאכול פסטה בחוץ אז זה עניין אותי).
 

דורון ק

New member
ברוכה הבאה

מאכלים: דגנים-אורז,כוסמת,חיטה,שיפון,שעורה ועוד(מומלץ בפורמה המלאה),וגם תפוחי אדמה,תירס,בטטות. קטניות-חומוס,שעועית,עדשים,סויה ומוצריה,מש אפונה וכו´. ירקות ופירות... אגוזים,בוטנים,שקדים,פיסטוק,זרעים(שומשום,פשתן וכו´) וכמובן שיש הרבה ואריאציות לכל המאכלים... בקישורי הפורום ישנם עוד אתרים עם מתכונים.
 

נטלי666

New member
ברוכה הבאה

אני מציעה שתחשבי שוב אם זו הסיבה שבגינה את רוצה להפוך לטיבעונית, "אם כבר אז כבר". ובנוסף למאכלים שדורון אמר אני מוסיפה טחינה- סידן וברזל ועוד משהו שאני לא זוכרת. וויטמינים, b- 12
 

דורון ק

New member
יש רק לציין

שהטחינה המלאה עשירה במינרלים וויטמינים. טחינה תעשייתית/ממסעדות היא מקור הרבה פחות טוב לנוטריאנטים.
 
למעלה