שלום

שלום

נולדתי ב-5/11/66 ואני במשבר מאוד עמוק, רציתי לדעת האם אצא ממנו, והאם השאלה הכי מטרידה אותי תהיה לי זוגיות,,,,,,אשמח אם תעני לי.............

תשובה ל סיגלית 999

שלום לסיגלית היקרה.

משבר עמוק, מחלה, דיכאון כבד ... ועוד הם חלונות הזדמנות הנשלחים ליצירת שינוי עמוק בחיים.
הם אומרים:
חבריקו הכיוון שאתה הולך בו מוביל אותך למקומות לא טובים עבורך.
לצאת ממצב זה כפי שאת מתארת וודאי שאפשרי ! אך רק באמצעות אדם שידריך ויכוון אותך נכון.

אני יכול להעיד על עצמי - עברתי בשנה אחת פיטורים ממקום עבודה אחרי כ 20 שנים, גרושים, אבא שנפטר, ילדי עברו משברים קשים ביותר בעקבות הזעזועים שאני עברתי. ועוד ...
בזכות היכולת להיפתח ולקבל כלים מאנשים שליוו והידרכו אותי, אני היום כאן מסייע לך ולאחרים.
גם אני לא הבנתי למה ? היום בדיעבד אני יודע ומבין לאן כיוונו אותי.
לפני ולבטח תוך כדי לא היה לי היכולת להבין למה אני עובר את שעברתי.

לפי המספרים יש לך כוחות פנימיים חזקים להתעלות ולהתגבר על מצבך !
את רק צריכה לגייס את מרכז כוח זה כדי להסתייע במטפל הוליסטי בלבד שיוביל אותך סוף סוף לשינוי.

לגבי זוגיות וודאי שתהיה לך. אך רק אחרי שתאספי את עצמך ותשני את אורך חייך כך שגבר שיגיע יהיה לו כייף בזרועותייך.

היום, אולי מחר עולה לאתר שלי: חנן חיים סרן - סוד חלונות הנפש מאמר
דיכאון ממליץ לך לקרוא אותו.
ולבינתיים קראי את המאמר - הבנתי והאמנתי שמאמץ עכשווי יניב את פרותיו בהמשך חיי.
http://www.haim-seren.co.il/?categoryId=58871&itemId=176755

סיגלית את אדם עם שמחת חיים אופטימיות ורגישות מדהימה.
הצליחי בעזה"ש לצאת ממצבך.

אני כאן עבורך לכול שאלה

חיים חנן.

שלום חנן

תודה לך על תשובתך, אכן ויכול להיות שאני אדם מאוד מאוד חזק, אבל גם חלש,,,,,,,,,,,,רציתי לומר לך שאני משתמשת בכדורים נגד דיכאון וסכיזופרניה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ורק עכשיו כשהחליפו לי את הכדורים אני מרגישה מאוד רע,,,,,,,,,,,,,,כי הם השמינו אותי מאוד וגם התחילו לגרום לי לסכרת,,,,,,,,,,,,,,,,למה שאלתי,,,,,,,,,,,,,בגלל הבעיות הללו, שום גבר לא רוצה אותי,,,,,,בגלל זה שאלתי אם תהיה לי זוגיות לפי תאריך הלידה שלי,,,,,,,,,,אם אתה צריך את שמי המלא, אומר לך בפרטי, כדי לעשות מספור נרמולוגי, מודה לך מאוד, פשוט חסר לי זוגיות שתעשה את חיי למושלמים,,,,,,,,,,,,,,,,,לדעתי,,,,,,,,,,,,,,

תשובה ל סיגלית 999

שלום סיגלית.

זוגיות היא לא תרופה לאדם שנמצא במקום לא מאוזן.
זוגיות מצריכה כוחות נפש רבים והתמודדויות שאין לך אותם כעת.
ממליץ לך עדיין לפנות בנוסף לדרך שבחרת למטפל הוליסטי שיאסוף ויחזק אותך.

ממליץ לך בחום לקרוא את המאמר
שעלה אתמול לאתר דיכאון
להלן הקישור : http://www.haim-seren.co.il/?categoryId=58871&itemId=222508

בהצלחה יקרה.

למעלה