שלום!!

westlife rules

New member
שלום!!

אני נועה, אני מעריצה של ווסטלייף אבל באתי לומר כאן ש"דה קולינג" הם להקה ממש טובה ויש להם שירים מעולים!! ימשיכו כך.. אבל יש לי שאלה.. יש להם דיסק? שניים? מה השמות?

Yifat_Rules

New member
נועלה בובה

הייייי זאת יפעת... מעריצה מספר 1 של דה קולינג LOL מה קורה?? אז ככה יש להם אלבום אחד מדהים מהמם מטקיף וכו... רוצי לקנות LOL לא ידעתי שאת אוהבת אותם...

Adrienne

New member
סליחה? אני מצטער? את מעריצה מספר

אחת? אני מעריץ מספר אחד! רוצה עובדות? אני מנהל את הפורום הזה רוצה עוד? אין לי עוד, זה מספיק

Yifat_Rules

New member
אני גם ביקשתי!!!!!

אבל לפני קצת פחות משבוע אתה יותר זריז LOL בוא נסכם את זה ככה את המעריץ מס 1 אני המעריצה מס 1 אוקי? LOL

נכון נכון!!!../images/Emo132.gif

לאאאא אנחנו המעריצות מספר אחת!! שרופות!! ויוי הולכת לקעקע של הגב שלה "אלקס"... שתדע, היא ממש חולה עליהם, היא כל היום מדברת עליהם!!!!
ואתה סתם מנהל פורום!!! חהחהחהחהחהחה אנחנו מעריצוווווווות
טוב ביי

Adrienne

New member
אני בחרתי את הנושא הם לא הציבו

לי, אז אני מעריץ שעשה משהו בנדון, חה חה חה. אני מעריץ מספר 1, אני מעריץ אותם עוד מלפני שנולדתם...

Charmed 4ever.

New member
אני גם רציתי לפתוח את הפורום...

ואיתמר, אולי אתה הכרת לי את הלהקה אבל אני יותר מטורפת עליהם ממך! אפילו אתה אמרת!!

לא נכון!!!!!../images/Emo31.gif

אולי אתה פתחת פורום, אבל זה לא אומר שאתה באמת באמת מעריץ אותם כמונו!!! שה וויוי

Adrienne

New member
טוב, נסגור על זה, כולכם מעריצים

את הלהקה באותה מידה, כולכם טורפים עליה. אני קצת יותר...

Adrienne

New member
טוב, בואו נסגור על זה ככה:

כולכם מעריצים את הלהקה באותה מידה, כולכם מטורפים עליה. אני קצת יותר...

Yifat_Rules

New member
אבל...

לי יש יתרון אחד פיצפון... אני פגשתי אותם!!!!!!! נסעתי עד לאנגליה בישבילם ובישביל ווסטלייף! אז ששששששש LOLOL תגידו אני רוצה לנסוע עוד פעם לראות אותם *מיתגעגעת לאלכס שלי* אז אולי נארגן לנסוע כמה ילדים ביחד...

Adrienne

New member
ההורים שלי לא נתנו לי ללכת היום

לשנקין, עד שהם הסכימו לי ללכת למפגשים עם אנשים מהאינטרנט הייתי צריך להתחנן. איתמר: "היי אבא, אמא אני הולך למפגש פורום" אבא: "מתי זה? איפה?" איתמר: "עוד לא החלטנו, באנגליה" *סכין עף על איתמר* *איתמר מת*

Adrienne

New member
אז למה את לא שמה אותה? אנחנו

רוצים לראות חתימה. שימי פליז...

למעלה