שלום :)

שלום :)

בעוד שבועיים אני טסה עם חברה לקמבודיה, ויאטנם, לאוס ותאילנד. אני אשמח אם תסגרו אותי על נושאים מסויימים כי אני די מבולבלת :)
מבחינת התנהלות עם כסף.. מה הכי נוח ויעיל? כרטיס אשראי או טרוול צ'ק? הבנתי שטרוול צ'ק זה בטיחותי יותר אבל גם שמעתי שלא תמיד אפשר לקבל החזר כספי במקרה של גניבה. ובכללי, בכל המקומות שאהיה בהם יהיה לי איפה לפדות אותו או שעדיף פשוט אשראי?
ולגבי מלריה. כמובן שאני מודעת לעניין שהמידע פה לא מהווה תחליף לייעוץ רפואי. הייתי במרפאת מטיילים והרופאה המליצה לי לקחת איתי מלרון רק לטיפול אבל אני קצת לחוצה מהעניין. מהנסיון שלכם, מה עדיף, לקחת למניעה או לטיפול? אפשר פשוט להמרח קבוע בספריי נגד יתושים וזה מהווה תחליף הולם? ובמקרה של הידבקות אפשר לסמוך על המרפאות במזרח בעניין הטיפול?

ושאלה אחרונה. אנחנו עוברות מלאוס לתאילנד. אנחנו רוצות להיות גם ב4000 האיים אבל זה די סיפור לעבור מ4000 האיים לתאילנד. מאנשים שהיו בלאוס, כדאי לוותר על האיים או ששווה לעשות הכל בשביל להיות בהם?

תודה רבה!

לגבי הכסף והמלריה

על השאלות מסוג טרוול או כרטיס אשראי, מזומן או העברה בנקאית ועוד יש המון שרשורים בנושא פשוט צריך להריץ חיפוש בפורום.
לגבי המלריה אין דבר כזו מהי המלצתכם, ההמלצה היא של רופא בלבד. נניח לרגע שאני אומר לך "תשמעי אין לך מה לקחת זה לא עוזר בכלל" ואת לא תקחי וחלילה תחלי במלריה מה תגידי אז?
ברי מפורום תפוז אמר לי לא לקחת?
לגבי היתושים מנסיון שלי להמרח בחומר זה מספיק אבל זה רק נסיון שלי

המון הצלחה

T o m c o

Member
מנהל
בעניין היתושים - מצטרף לברי - ואף ממליץ לא לקחת את התכשירים נוגדי היתושים מהארץ, במזרח יש כאלה הרבה יותר טובים, שעושים את העבודה טוב מאוד ומריחים לרוב הרבה פחות נורא מהאלה הנמכרים בארץ, לא מזמן היה כאן גם שרשור על כאלה.
עדיף ורצוי להצטייד באחד כזה - ניתן לרכוש בתאילנד בכל חנות 7/11 (משמע כל חנות רביעית בערך) (אגב, בבנגקוק יש יותר סניפים של 7/11 מבכל ארצות הברית?)

למעלה