שלום

שלום

אני עובד אור. אני הותקפתי על ידי ישויות רעות . הן תוקפות ונכנסות אליי. בבקשה תעזרו לי . למי אני פונה?

snoopytush

New member
אם זה חייזרים לרותי יש ניסיון בעניין אם זה

משהו אחר לא יודעת.

רותי 11

New member
אתה יכול להרחיב קצת יותר?

אם אתה עובד אור ואתה חי באור איך
זה שהם תוקפים אותך ומי תוקף?
אני לא שופטת אותך על פי מה שאמרת
אני שואלת כי אני רוצה להבין כדי לענות
לך

tshirt10

New member

אתה בטוח שאתה עובד אור - ואם כן - מה אתה מרגיש שאתה "תחת התקפה"?

כן

המצב בעייתי מאוד הם בתוכי בהילה שלי שוכנים הרבה זמן. אני לא יכול להתחבר לאור והם יונקים מהאנרגיה שלי. כל המערכות יחסים הרוסות. והן פגעו בי. הלכתי למספר הילריות שלא עזרו עד הסוף וגם. התייחסו באופן לא שקול למצב הזה.אני מתחנן שזה ייגמר

tshirt10

New member
אוקיי..

ההילה שלך קשורה לנשמה - ולמצב נפשי - יש השפעה על ההילה. AURA.

הפתרון הקל (שתשקול אותו בעצמך) :

2. אתה לא יכול להתחבר לאור - כי מהו האור עבורך? מה זה "להתחבר לאור" ו"הם" יונקים מהאנרגיה שלי?

3. על כל מערכת יחסים הרוסה - אפשר לבנות מערכת יחסית חדשה - מה שהרסו אפשר לתקן - ואם אי אפשר לתקן כרגע - מצא לך מקום אחר ואנשים חדשים לחבור איתם עד שה"שאר" - אם בכלל תרצה לתקן איתם את הקשר הרעוע - ידברו איתך לשיחה רצינית.

אף אחד לא יפגע בך - אם תיקח כל קשרים עם אנשי כ"מוגבלים" עבורך - אל תימשך לכל מערכת יחסים כאילו "היא החת" וכן הלאה - יש מספיק אנשים, בנות, חברים להכיר - איןן צורך "להתעקש" על קשר -אן הוא רע עבורך - ואתה יודע לזהות אותו כרע עבורך.

4. תתחילו להבין שהנושא הזה של "ללכת למלא הילריות" דופק אנרגטית - אי אפשר ללכת לכל מתקשר או הילר ולהגיד "תעזור לי" לתת להם כסף ולראות אתכם מתחילם להתדרדר ולהרגיש רע - כי כל הילר - משנה לך את התודעה שלך - במיוחד הרוחנית - לכן - תבחר איפה טוב לך ואיפה שרע לך - נתק איתו קשר.

5. בנתיים, בגלל היותך מבולבל - נתק קשר עם כל ההילרים - ותבחר לעצמך ספר - או מדיטציה- וכמה חברים טובים "לברוח" החוצה מהקטע הרוחני. לא כל הילר הוא רוחני - ואל תתנו להם כסף כ"כ מהר. יש אנשים שלא מוכנים לרוחניות . בטח לא ל"מלא הילרים" כתשובה עבורם - חזור לחיי המציאות - גם אם היא קשה - ושמור על כספך. תשקם את עצמך - תשכח לגמרי מזה - תקרא ספר ניטראלי - שלא מדבר על הילרים - ואל תלך אליהם גם - עד שתדע בדיוק איזה נושא רוחני מעניין אותך - ואיזה "נילר" יעזור לך - ולא ישקר לך. ושוב - שמור על כספך.

כי כל
"הילר" ינוק אותו מהחשבון בנק שלך.

אם התייחסו אלייך באופן לא שקול - תזהה מי אמר לה מה ולמה- ופשוט תמשיך הלאה. קח חופש.

למה אתה מתחנן שייגמר? מה מפריע לך?

5. אני לא קורא לך עובד אור - אני גם לא קורא לך רוחני - או "נפגע רוחני" - אתה מבולבל. פשוט תמשיך לחיים הרגילים - תמצא עבודה.. תשמע קצת מוזיקה או תעשה משהו שאתה אוהב - נתק קשר עם כל הנושא ההילרי הזה - למשך חודש לפחות - תחזור לעצמך -תתחזק - תחליט אז - בשקט - לאיפה אתה ממשיך הלאה.

בהצלחה!

tshirt10

New member
תעשה לך חוק - כשאתה "עמוס" - חודש הפסקה.

במיוחד מכל עולם הרוח.

כן

המצב בעייתי מאוד הם בתוכי בהילה שלי שוכנים הרבה זמן. אני לא יכול להתחבר לאור והם יונקים מהאנרגיה שלי. כל המערכות יחסים הרוסות. והן פגעו בי. הלכתי למספר הילריות שלא עזרו עד הסוף וגם. התייחסו באופן לא שקול למצב הזה.אני מתחנן שזה ייגמר טפיל אחד או שניים וזו תועבה הם יושבים עליי
אני מנסה להנצל

tshirt10

New member
פשוט תעזוב את הנושא הרוחני. תפסיק ללכת להילר.

שמור את כספך - תחזור לחיי המציאות - אדם שכותב כמו שאתה כותב נמצא במצב של לחץ - צא מעולם הרוח - אל תלך להילרים - לך אפילו לפסיכולוג או חבר או ההורים שלך - לך תישן אצל ההורים שלך לכמה ימים - תשכח מעולם הרוח - זה פשוט לא מתאים לכל אחד - ואם אתה כבר הגעת למצב של בקשת עזרה - תוציא את עצמך מכל ההילרים שקוראים ל"עסקים שלהם" - "עזרה רוחנית" - פשוט תחזור לחיים הרגילים.

אל תדבר על הילות - אל תדבר על טפילים - כי הילר הוא גם יכול להיותטפיל - פשוט תחזור לחיים שלך לפני שנכנסת ל"תחום" הרוחניות.

ושוב - שמור על כספך.

תודה. לו יכולתי

אני הילר בעצמי. אבל איבדתי שפיות יש בתוכי אנרגיות רשע נוראות. הן תוקפות את המח. אין לי בריאות. את הלב הבטן. אני חסר אונים. וכן ההילרים לא משתדלים לעזור לא יודע מה לעשות אני מנסה להנצל. אני מת מפחד

למעלה