אוקיי..
ההילה שלך קשורה לנשמה - ולמצב נפשי - יש השפעה על ההילה. AURA.
הפתרון הקל (שתשקול אותו בעצמך) :
2. אתה לא יכול להתחבר לאור - כי מהו האור עבורך? מה זה "להתחבר לאור" ו"הם" יונקים מהאנרגיה שלי?
3. על כל מערכת יחסים הרוסה - אפשר לבנות מערכת יחסית חדשה - מה שהרסו אפשר לתקן - ואם אי אפשר לתקן כרגע - מצא לך מקום אחר ואנשים חדשים לחבור איתם עד שה"שאר" - אם בכלל תרצה לתקן איתם את הקשר הרעוע - ידברו איתך לשיחה רצינית.
אף אחד לא יפגע בך - אם תיקח כל קשרים עם אנשי כ"מוגבלים" עבורך - אל תימשך לכל מערכת יחסים כאילו "היא החת" וכן הלאה - יש מספיק אנשים, בנות, חברים להכיר - איןן צורך "להתעקש" על קשר -אן הוא רע עבורך - ואתה יודע לזהות אותו כרע עבורך.
4. תתחילו להבין שהנושא הזה של "ללכת למלא הילריות" דופק אנרגטית - אי אפשר ללכת לכל מתקשר או הילר ולהגיד "תעזור לי" לתת להם כסף ולראות אתכם מתחילם להתדרדר ולהרגיש רע - כי כל הילר - משנה לך את התודעה שלך - במיוחד הרוחנית - לכן - תבחר איפה טוב לך ואיפה שרע לך - נתק איתו קשר.
5. בנתיים, בגלל היותך מבולבל - נתק קשר עם כל ההילרים - ותבחר לעצמך ספר - או מדיטציה- וכמה חברים טובים "לברוח" החוצה מהקטע הרוחני. לא כל הילר הוא רוחני - ואל תתנו להם כסף כ"כ מהר. יש אנשים שלא מוכנים לרוחניות . בטח לא ל"מלא הילרים" כתשובה עבורם - חזור לחיי המציאות - גם אם היא קשה - ושמור על כספך. תשקם את עצמך - תשכח לגמרי מזה - תקרא ספר ניטראלי - שלא מדבר על הילרים - ואל תלך אליהם גם - עד שתדע בדיוק איזה נושא רוחני מעניין אותך - ואיזה "נילר" יעזור לך - ולא ישקר לך. ושוב - שמור על כספך.
כי כל
"הילר" ינוק אותו מהחשבון בנק שלך.
אם התייחסו אלייך באופן לא שקול - תזהה מי אמר לה מה ולמה- ופשוט תמשיך הלאה. קח חופש.
למה אתה מתחנן שייגמר? מה מפריע לך?
5. אני לא קורא לך עובד אור - אני גם לא קורא לך רוחני - או "נפגע רוחני" - אתה מבולבל. פשוט תמשיך לחיים הרגילים - תמצא עבודה.. תשמע קצת מוזיקה או תעשה משהו שאתה אוהב - נתק קשר עם כל הנושא ההילרי הזה - למשך חודש לפחות - תחזור לעצמך -תתחזק - תחליט אז - בשקט - לאיפה אתה ממשיך הלאה.
בהצלחה!