שלום

Shabloolit

New member
שלום

קוראים לי שבלולית [יש סיפור מאחורי הניק] ודריה היא מלכתי הבלתי מעורערת... יש כאן בתפוז הרבה פורומים עם קהילות אטומות שקשה להשתלב בהם [מניסיון] אבל אתם נראים לי נורא נחמדים וסוף סוף מצאתי פורום שקשור למשהו שאני באמת אוהבת.. אני מקווה שאשתלב פה מהר. יום טוב שבלולית

GirlFriend

New member
ברוכה הבאה...

תעזרי לנו לעורר את הפורום
אז, מה הסיפור מאחורי הניק..?

Shabloolit

New member
יו!

בדיוק עמדתי לכתוב הודעת "שלום אני חדשה" בפורום חברים... ואין ממש סיפור אבל יש אותי אני חושבת שאני כזאת חסרת עמוד שדרה לפעמים.. ואני לא ממש יודעת להתגונן וכל פעם שמשהו לא בסדר מכל בחינה שהיא אני פשוט מסתגרת בקונכייה שלי ולא יוצאת... וכן, לפעמים דורכים עלי ואז אני שבורה =אבל אנ´לא רוצה לדכא כאן אף אחד =)

greywolf

New member
אם לעורר

משהו שהתחלתי לחשוב עליו אבל עוד לא גיבשתי רעיון- מהו הקשר בין ג´יין לדריה? לכאורה הן מתפקדות כמו אחיות, יותר מאשר כמו חברות. מערכת היחסים ביניהן מערבת אמונות משותפות, נורמות משותפות, איזון הדדי וג´יין מספקת לדריה דבר החסר בביתה- מרחב. ביתה של דריה במידה רבה סוגר עליה- המרחב המשותף בבית (המטבח?) מלא בבני משפחה עמם אין לה שפה משותפת וחדרה שלה סוגר אותה במרחב מוגבל. ביתה של ג´יין לעומת זאת ריק כמעט מבני משפחה (טראנט הוא נוכחות מסוג חיובי, לפחות עבור דריה
). עבור ג´יין דריה היא משפחה שהיא נעדרת. מה דעתכן/ם?

greywolf

New member
אם לעורר

משהו שהתחלתי לחשוב עליו אבל עוד לא גיבשתי רעיון- מהו הקשר בין ג´יין לדריה? לכאורה הן מתפקדות כמו אחיות, יותר מאשר כמו חברות. מערכת היחסים ביניהן מערבת אמונות משותפות, נורמות משותפות, איזון הדדי וג´יין מספקת לדריה דבר החסר בביתה- מרחב. ביתה של דריה במידה רבה סוגר עליה- המרחב המשותף בבית (המטבח?) מלא בבני משפחה עמם אין לה שפה משותפת וחדרה שלה סוגר אותה במרחב מוגבל. ביתה של ג´יין לעומת זאת ריק כמעט מבני משפחה (טראנט הוא נוכחות מסוג חיובי, לפחות עבור דריה
). עבור ג´יין דריה היא משפחה שהיא נעדרת. מה דעתכן/ם?

Synthetic mE

New member
הלו שבלולה...

ברוכה הבאה
הוחמאנו.. (נכון פורום? היא אמרה שאנחנו ניראים נחמדים!!
) יומטוב

למעלה