שלום

שלום

אנשים טובים בבקשה עיזרו לי,
אני בלחץ נורא!!!!
אני מנהל סניף בצפון של רשת די מוכרת...
קיבלתי לפני זמן קצר שיחת טלפון מהמנהלת האזורית, שהיא מתנצלת, שהיא קיבלה "הנחייה מלמעלה" לפטר אותי בשל התבטאות לא הולמת בפייסבוק.

בדעותיי אני שמאלני, לא כ"כ קיצוני, והרשתי לעצמי לכתוב את דעתי בחשבון הפייסבוק האישי שלי, כתבתי שלא נשכח את הילדים בעזה, את האזרחים, את המשפחות, שלא עשו שום דבר רע לאף אחד, את מאות האזרחים שנהרגים שם למרות שהם חפים מפשע.

מישהו ראה ראה את זה כנראה והחליט להעביר את זה לבוסים הגדולים של החברה...
בעמוד הפרופיל שלי מצויין כמובן שאני מנהל הסניף של החברה... שזה מה שהפיל אותי

בטלפון נאמר לי שאני ככול הנראה עומד להיות מפוטר ושעליי להגיע מחר לשימוע כדי לעשות זאת בצורה מכובדת ולפי החוק.
מה אני אמור לעשות אני ממש בלחץ!!!
אני לא נער, אני צריך את הכסף... האם עליי להתנצל? האם עליי למחוק את הסטטוס? אולי לכתוב סטטוס מתקן? אני באמת באמת לא יודע אני אבא ל-2 ילדים קטנים, יש לי משכנתא, אני לא יכול פתאום כך להיזרק מהעבודה!!! מה לעשות?

achokler

New member
איך זה שלכל סיפור 3 צדדים

הצד שלו
הצד שלה
והאמת

אם האמת איתך אין לך ממה לחשוש

ד ר ל י

New member
עוד משהו

מה שלא יהיה, תשמור על קור רוח בשיחת השימוע ואפילו תקליט אותה. יכול להיות שינסו לגרור אותך לתגובה לא הולמת כדי שיהיה להם צידוק לפטר אותך באופן חוקי אז אל תיתן להם את זה.

אילו הייתה שומר על איזון

לא הייתה מגיע למצב הזה.

שנאמר - סוף מעשה במחשבה תחילה.
משכך מפתיע אותי, שאדם עם יכולת ראית העתיד, כל כך קצה, מנהל סניף.

ובתגובה לפנייתך המרגשת "בישלת = אכלת".

מוגג

New member
מה זה קשור?

הוא לא עיתונאי ואין מתפקידו לשמור על איזון.
הוא פרסם את דעתו בדף אישי, לא עם הלוגו של החברה ולא בשם החברה.
איני יודע מה היה כתוב בדף הפייסבוק, אך אם לא היתה שם הסתה או תמיכה במחבלים, אין שום הצדקה לאיומים ולפיטורים.
הבעיה החמורה היא הנסיון להלך אימים על עובד כדי שלא יבטא את דעתו.
מן הסתם, הדברים לא יגיעו לכדי פיטורים, אבל האיומים בפיטורים והנסיון לסתום פיות הוא חמור ביותר.

קשור גם קשור

האדון עצמו הודה, כי פרסם בדף הפייסבוק שהוא משמש מנהל החנות הספציפת,
משכך נוצר קישור שעלול לפגום ביחס הלקוחות למותג... את הקישור אני מותיר לך לעשות.

זאת מעבר לדעתי האישית לגבי אותם, הנקראים כיום "שמאלנים", אשר אינם מיצגים את השמאל הלאומי אליו אני נמנה,
נהפוך הוא הם מיצגים את אוייבי ישראל, מעצם הסתכלותם החד צדדית והאנטי ישראלית, בכל עניין ודבר.

delma

New member
מה אנטי ישראלי

בלחשוב על הרוגים בעזה? חשבתי תמיד שהיהדות והצינות מתגאות בחסד והחמלה כלפי הזולת. כנראה שפתאום לחשוב על ילדים של האויב שלך נהיה קיצוני. גם בעיני חמאס זה קיצוני לחשוב על ההרוגים בישראל. רק אל תקרא לעצמך מתון.

kuki im buzuki

New member
ואת כל זה אתה כותב כשכל השאר מאוחדים כרגע בתקווה

לשלמו של החייל החטוף

אייקון מקיא

פולספגן

New member
ברגע שחייל נהרג כפתיון בגלל שבא להציל ילד ולך

אכפת מהילד ולא מהחייל, אז זה בהחלט קיצוני.

הגעתי מהראש ולדעתי זה אסור

בכל מקרה לפטר אדם מהעבודה אלא אם הסית לאלימות או קרא לחיילי צ״ הל נאצים לדוגמא. אסור בתכלית האיסור. אבל לא שמעתי מישהו מהצד השני בוכה על ההרוגים שלנו, וזה בלי קשר למה שקרה לך בעבודה. למה חשובים לך ההרוגים שם? אתה כן קיצוני, אבל שוב, כל עוד לא הסתת ולא בגדת וכו׳ אסור לפטר אותך. לא מתאים למדינה מתוקנת. את חבריך הערבים שעובדים בישראל ושמחים הפומהי על ההרוגים שלנו כן צריך לפטר. אתה מיתמם.

פולספגן

New member
הוא ציין שהוא מנהל את הסניף, אז זה בהחלט

מייצג את החברה.
&nbsp
בוודאי שזה יגיע לפיטורין אלא אם כן הוא ייקח עו"ד תותח שייקח ממנו את מה שהוא ירויח בשנה, אם לא שנתיים

אני ממליץ לך גם

לדרוש בזמן השימוע את פרטי זה שהתלונן עליך, ולהתייעץ עם עורך דין המומחה לעניני לשון הרע האם לתבוע אותו לדין על הוצאת דיבה. שים לך לזה שהגנת "אמת דיברתי" אינה מגנה על השטינקר בהכרח במקרה זה.

kuki im buzuki

New member
אולי תוכל למצוא עבודה בעזה? הרי אתה כל כך מזדהה

כמעט משל היית עזתי, בסטטוס שלך אין איזכור לאומללות הילדים בצד שלנו, לשישים משפחות שכולות
לשולשה ילדים שנרצחו

אתה כל כך שם

אז אולי פשוט תלך לשם?

ביי

delma

New member
אולי פשוט תעברי לגרמניה?

יש שם עדיין סימפיטה גדולה לאנשים עם דעות כמו שלך.

kuki im buzuki

New member
דווקא הייתי שם עכשיו, ארץ מדהימה ביופיה, לשמחתי יש לי עבודה

אז אני יכולה להרשות לעצמי לנסוע לטייל
ואגב...איזה דעות כמו שלי.....אני מחכה לשמוע ולצלם מסך למקרה שתהיה פה דיבה

נראה אותך פשושית

בינתיים מי שהיתה שמסתכנת פה בתביעת דיבה זו את.

אם זו שאת מגיבה לה היתה מזדהה בשמה האמיתי.

למעלה