שלום

TraiLofTearS

New member
שלום

פירסמתי פה הודעה לפני איזה שבועיים אבל היא לא נקלטה לא יודע למה... נחמד שיש פה פורום כזה. אני בן 18 והיה לי גידול ממאיר באחד האשכים עברתי שתי ניתוחים אחד להסרת האשך והשני אחרי שמצאו בסי טי עוד בלוטה מסויימת בחזה והיו צריכים להוציא אותה. עוד לא קיבלתי תשובה אם גם היא ממאירה. נקווה לטוב.. עכשיו אני מתחיל בשתי קורסים של כמוטרפיה ואם הבלותה ההיא גם ממאירה אז ארבע קורסים. לפי מה שהבנתי זה נחשב קצר. כבר היה לי שיחה בקשר לזה אבל הייתי רוצה לדעת האם זה חלק קשה מההחלמה הכמוטרפיה ואם מצליחים לתפקד בכלל בתקופה הזאת ? תודה.

שלום ../images/Emo24.gif

רמת התפקוד שונה מאוד, מאדם לאדם. מאחלת לך שתעבור בקלות את הכימו. בהצלחה

עמית2002

New member
מנסיוני האישי......

אני מציע לך שתבוא מוכן לכימותרפיה. זה לא קל, אבל את הכל עוברים. תלוי איזה חומר תקבל ובאיזו עוצמה. שאל את הרופאים- הם ידעו לומר לך על עוצמת הטיפול. אם תרצה כל עזרה, אני מאוד מאוד אשמח לעזור לך 058-701188 [email protected] ביי עמית

rubber duck

New member
תלוי בהמון גורמים

ראשית במצבך הבריאותי מעבר לכך בסוג הכימוטרפיה ואפילו במצב הרוח בבוקר הטיפול וכו.............. יש לך סיכוי טוב מאד להחלים אתה צעיר וחזק פיזית ולכן סיכויך להחלים במיוחד מהגידול הנ"ל טובים
שרון

אחשל

New member
נסיון אישי, אבל מלפני 7 שנים ../images/Emo13.gif

שלום לך, עברתי סיפור מאוד דומה לשלך לפני 7 שנים - כריתת אשך, תקופת מעקב קצרה, הופעת גרורה (הלוטת לימפה במפשעה) וסדרת טיפולי כימו´. אבל... אצלי זה היה מופע שני של המחלה. הפעם הראשונה היתה לפני 16 שנה, כשהייתי בערך בגילך... בכל אופן, אני מניח שהטיפול הרפואי מאוד השתפר ב-7 שנים האחרונות, ואני יכול לומר לך מנסיוני האישי, שהיה הבדל עצום בין הטיפולים של לפני 16 שנה לאלה שלפני 7 שנים. זה היה ממש לא נורא, בלי יותר מדי תופעות לוואי מגעילות. אמנם קשה לתפקד כרגיל, אבל זו בד"כ תקופה קצרה, וזה עובר... אם אתה מעוניין לשוחח או לקבל מידע נוסף - שלח לי מסר... ניר

TraiLofTearS

New member
תודה על התגובות.

עוד שאלה אם אפשר... מה בקשר לצבא ? יגייסו אותי בכלל ? מישהו מכיר את הנוהלים ? אני אחרי לימודים וחיכיתי לצבא ואני גם בקד"צ. ועוד משהו זה רק אצלי או שלרופאים יש תכונה מעצבנת תמיד לגרום לך לחשוב שאין לך כלום בהתחלה ולהיות אופטימי וכל הזמן להגיד זה בטח כלום אני כימעט בטוח שאין לך שום דבר אבל בוא ניבדוק בכל זאת ושאר המיקרים ואז פיתאום להושיב אותך ולספר לך? אני לא יודע מה איתכם אבל אני לפחות הייתי רוצה שמהתחלה יגידו לי ישר הכל מה חושבים שאולי יש במקום להשאיר אותי באויר...

אחשל

New member
קצת תשובות...

שירות צבאי - לדעתי ומנסיוני לא יגייסו אותך לשירות רגיל, אבל תוכל לנסות להתנדב לשירות. רופאים - יחסי אמון ותקשורת טובה עם הצוות הרפואי מאוד מאוד חשובים למהלך החלמה מהיר ויעיל. אם משהו מפריע לך ביחס של הצוות או בטיפול שאתה מקבל - אל תשמור בבטן, שים את הדברים על השולחן, בצורה ישירה ואסרטיווית. אם עדיין לא יקשיבו לך - תמיד אפשר לעבור למקום אחר... (אגב - איפה ואצל מי אתה מטופל?) בהצלחה בהמשך הדרך... ניר מקור מידע נוסף: עמותת ח.ס.ן

למעלה