רוצים להבין ? תקראו !../images/Emo91.gif
הנה הפירוש של הילה מפורום מדונה שלומדת קבלה ןיש שם גם את הפירוש שלי שעשיתי בלי לדעת את הקשר לקבלה : "אז אני עכשיו אנתח לכם את הקליפ והמשמעות שלו, ומדונה עמצה הסבירה זו בתכנית : MAKING OF THE VIDEO, כמו כן אני גם לומדת קבלה כך שהכל מובן לי ומתקשר לי. קוראים לשיר למות ביום אחר. מדונה מגלמת בקליפ שבויה, וכמו שניתן לראות כל הנסיונות של החיילים להרוג אותה או להרוס אותה לא מצליחים. וזאת למה? אז ככה: על היד של מדונה אין מילה, ל א ו זה צירוף של שלושה אותיות שהפירוש שלהם בקבלה זה : ביטול האיגו. בקבלה אני למדים כי יש 72 צירופי אותיתיות שיש להם משמעות רוחנית חזקה וניתן להשתמש בהם במדיטציות, ואפילו המחשבה עליהם מחדירה לנשמה את המשמעות הרוחנית לדוגמה: *צירוף האותיות כ ה ת המשמעות- להרחיק את כל השליליות סביבנו. *צירוף האותיות ע ר י המשמעות- לחזק וודאות ועוצמה פנימית. ועל כן צירוף האותיות ל א ו המשמעות לבטל את האגו העצמי של האדם ולא לחיות בהרגשה שאתה יותר מכולם ולך לא ניתן להעיר, ביטול האגו הכוונה לבטל גאווה יתרה לא להיות גאה מדי להיות פתוח לרעיונות ולביקורות, וללמוד דברים חדשים. כמו כן ביטול האגו מאפשר חיבור לנשמה. טוב נמשיך עים הקליפ, אז אנו רואים בעצם את האותיות האלה על היד שלה, ואז מדונה הלבנה נלחמת במדונה השחורה, מדונה הלבנה מסמלת את כח האור, כח הנתינה, כח הקבלה, מסמלת את אלוהים ואת הרצון הטוב, מסמלת את הנשמה, שנלחמת במדונה השחורה שמסמלת את כל הכח השחור והשלילי שיש בעולם כח השטן, ומדוע בסוף מנצחת מדונה הלבנה כמה סיבות: 1- באמת רואים את האותיות האלה שמסמלות את ביטול האגו שכבר הופכים את מדונה הלבנה למחוברת לנשמה שלה ולאמת שלה, איך ניתן לבטל את האגו , ע"י חיבור לנשמה, ויש כמה דרכים להתחבר לנשמה, במדיטציה או ביוגה וכשמדונה עושה יוגה היא בעצם מראה לנו את הדרך שלה לבטל את האגו להתחבר לנשמה, וכאשר אדם מחובר לנשמה ומבטל אגו הוא יוצר לעצמו הגנה רוחנית חזקה ואינו יכול להיפגע, ולכן אנו רואים איך מדונה לא נפגעת למרות שמרביצים לה, מטביעים אותה, היא ממשיכה לשיר לרקוד ושורדת, למה? כי היא יצרה הגנה רוחנית, גם האקט של הנחת התפילין זה אקט שבה להגן ולהראות חיבור לאור, התפילין זה כלי שיוצר לאדם גם הגנה וחיבור לאלוהים ולכן היא מניחה את התפילין להמשיך וליצור הגנה רוחנית ולצעוק: "אני אמות ביום אחר, אני מניחה שאמות ביום אחר. הכוונה אני מוגנת ואינכם יכולים לפגוע בי אני מנותקת מהגוף מחוברת לנשמה ואיני פגיעה. זה העיקרון הבסיסי של הקליפ, ועכשיו אסכם זאת בכמה משפטים: מדונה מגלמת שני כוחות בסיסיים כח האור וכח החושך, כח האור מנצח ע"י יצירת הגנה רוחנית גבוהה, יוגה, ותפילין שמחברים אותה לנשמה ולכח ההגנה הרוחנית, כמו כן שימוש ב ל א ו לביטול האגו ובכך מתחברים לנשמה. מדונה לקחה את כל עקרונות הקבלה ויישמה אותם בקליפ הזה.!!!! לדעתי הקליפ ענק, מדהים, גאון, יצירת מופת, קליפ מקורי וממש ממש ממש גאוני , רעיון מורכב, עמוק, מבריק וגדול. אז עכשיו הבנתם הכל???? האותיות, התפילין, היוגה, והכל." והנה הפירוש שלי - אני לא לומדת קבלה אבל ככה הבנתי את הקליפ כשראיתי אותו לראשונה: . her Tattoo: it says LAV in Hebrew letters- Lamed Alef and Vav - pronounced LAV, means "not" - and it is also a word that represents all the mitzvas of "shall not do" - you know what i mean right ? 2. the Tefilin- the belt she puts around her arm 7 time - on my avatar - in Judasim only men put on the Tefilin on - they put it around their arm and forehead - around -7 times - it represents the 7 devine emotions - the Tefilin is a symbol of a connection to the Lord . 3. Tattoos are considered as very negative things in Judasim - a Juish person isn´t alowed to have any- and if her has- before he is barried - they cut it out from his skin ...with lazer or whatever way... the video talks about a battle in the outside world- the beaten up Maddy - but she can´t win the outside battle unless her light wins the darkness inside of her . the tattoo on her hand - again a tattoo is a very negative thing in Judaism- it is not a physical tattoo but it´s more of a spiritual one - it is a sign - like the sign of Kein - of all the sins she has ("for every sin i´ll have to pay"- coz the tattoo in Hebrew means LAV which from Hebrew means -a word that combines together all the negative-language commandments- "shall not" ... the tatoo in my opinion represents a negative black spot on her soul - it represents her dark side- also represented by the black Madonna of course. while she seems to be struggling at the outside world- at the reality- she is actually struggling much harder inside her soul- and of course all the stuff from J.B - just to get the point through that this is actually a J.B movie theme song then - when she is taken to the electric chair- as you can see on my avatar she puts on the Tefilin - which is (as explained above)- a way to clear and clean your soul - men only do it in Judaism - but if it takes a real man to step in Maddy´s shoes- i am sure it´s totally fine for her to put on Tefilin if you have noticed -once she puts on the tefilin- she relaxes, concentrates- she lets the devine emotions inside her soul- and the battle gets hotter and the light side of hers finally destroys the darkness- the Ego ! (she said herself- it´s a song about destroying your ego!) and as soon as she destroys her dark self- she is free !!! she is free spiritually ! she broke the cycle- the cliche- of violence, of blod, of evil ! and so she is also free phisically in the real world! the point is : once you learn to destroy your ego, once you learn to destroy your dark side- you can win the reality struggle as well ! you have to win the inside struggle first- and only then the outside one ! אז הנה - סליחה על האנגלית- קל לי יותר ככה... זהו הבנתם עכשיו את הקליפ הגאוני והמדהים ביותר שנעשה אי פעם ? אלכסנדרה