שלום

Miss so and so

New member
שלום

קשה לי עם עצמי.

בתכל'ס החיים שלי דיי טובים.

מצאתי עבודה לפני חודשיים, וזו העבודה שאני מחזיקה בה מעמד הכי הרבה עד היום. לא התגשמות החלומות שלי, אבל עבודה נחמדה באוירה טובה ואנשים טובים.

קשה לי להיות כל הזמן עם אנשים אחרים, ובעבודה הזו זה בדיוק במידה - אני קופאית ואני לא צריכה להיות בקשר עם הבן אדם שמולי יותר מדקה או שתיים וחיוך מנומס ו"תודה רבה, יום טוב" יוצא לי דיי אוטומטי.

בילדותי תמיד הייתי זו שמציקים לה או מחרימים אותה, אף פעם לא הצלחתי להבין למה (חוץ מזה שילדים הם עם אכזר).

היום מאוחר יותר אמורים להגיע אלינו שני בני הדודים שלי - אחד עם האישה והילדים, ואני אוהבת את כולם מאד, אבל אין לי כח להתעסק עם כל הבישולים וההתארגנויות. ואני עושה כי אין לי ברירה, ואו אני מבשלת או אני מבשלת בבית.

אז אימי שאלה אותי למה אני במצב רוח רע. לא רציתי לספר כי ידעתי שהיא לא תאהב את התקובה, אהל היא התעקשה, וכשסיפרתי שאין לי כח לבישולים היא הטיחה בי שהייתי צריכה להתארגן כבר מאתמול, שהיא בחיים לא תגיד להם לא לבוא ושאני אוהבת להרגיש מסכנה וכשהיא תמות לאף אחד אחר בעולם לא יהיה אכפת ממני.

אין לי איך להסביר לה שהלוואי ויכולתי לבלות את כל השבת במיטה, בשקט השליו הזה של שבת, בלי התרוצצות, בלי רעש, בלי ילדים קטנים שמפזרים צעצועים בסלון ומבוגרים שאוכלים עוגה מעל המגירה הפתוחה של הסכום.

קשה לי עם כל זה ואני צריכה את השבת כדי להטעין את הסוללה לשבוע הבא.

אני לא מסכנה, אני מודעת היטב לזה שאין לי חברים ובני הדודים שלי רק מתקשרים אליי כשהם לא מצליחים להשיג אותה בטלפון.

לא אוהבת להיות בלי חברים אבל גם לא יודעת איך למצוא (להשיג? לחפש? לעשות?) חברים חדשים מחוץ לאינטרנט. אף פעם לא הצלחתי לקלוט את העניין הזה.

ראיתי כמה עמודים אחורה שאנשים כתבו שהם אוהבים אנינה/מנגה. גם אני! רשימת האהובים עליי ארוכה וכוללת כל מיני, וכרגע אני רואה גינטמה, וואן פיס ושינגקי נו קיוג'ין. אז אולי אתחיל מזה?

חפרתי קצת...

(
מעליי)

כתבת בסוג של נקודות, אז אענה לך בנקודות:

קשה לי עם עצמי. -

בתכל'ס החיים שלי דיי טובים. - זה אומדן נוראי. תמיד יש מישהו שהחיים שלו גרועים יותר. השאלה היא לא האם "החיים שלך טובים" אלא האם טוב לך. וכתבת שלא
... בכל מקרה, למדתי בדרך הקשה שאנשים בודקים את "החיים שלך" ומחליטים לפי זה כמה את "אמורה" להיות שמחה... וזו דרך ממש נהדרת לגרום לאנשים עם כל מיני "נכויות בלתי נראות" (למשל דיכאון) להרגיש מאוד מאוד רע עם עצמם.

מצאתי עבודה לפני חודשיים, וזו העבודה שאני מחזיקה בה מעמד הכי הרבה עד היום. לא התגשמות החלומות שלי, אבל עבודה נחמדה באוירה טובה ואנשים טובים. - מזל טוב! עבודה שטוב לך בה היא דבר נהדר-נהדר. מקווה שביום מן הימים תמצאי גם את עבודת החלומות שלך ותהיי עוד יותר מאושרת בה

קשה לי להיות כל הזמן עם אנשים אחרים, ובעבודה הזו זה בדיוק במידה - אני קופאית ואני לא צריכה להיות בקשר עם הבן אדם שמולי יותר מדקה או שתיים וחיוך מנומס ו"תודה רבה, יום טוב" יוצא לי דיי אוטומטי. - קצת כמו כשלימדתי אנגלית... זה היה שיעורים בטלפון, של רבע שעה, ולא תלמידים קבועים... אז פשוט מתרכזים במה שצריך. יאי לדברים שלא צורכים יותר מדי יחסי אנוש!

בילדותי תמיד הייתי זו שמציקים לה או מחרימים אותה, אף פעם לא הצלחתי להבין למה (חוץ מזה שילדים הם עם אכזר). - Ditto

היום מאוחר יותר אמורים להגיע אלינו שני בני הדודים שלי - אחד עם האישה והילדים, ואני אוהבת את כולם מאד, אבל אין לי כח להתעסק עם כל הבישולים וההתארגנויות. ואני עושה כי אין לי ברירה, ואו אני מבשלת או אני מבשלת בבית. - נשמע ממש נהדר... אנשים באים אז מיסו (אפשר לקרוא לך מיסו?) מבשלת כי מיסו מבשלת... חיבוקים לך. מקווה שיעבור בסדר.

אז אימי שאלה אותי למה אני במצב רוח רע. לא רציתי לספר כי ידעתי שהיא לא תאהב את התקובה, אהל היא התעקשה, וכשסיפרתי שאין לי כח לבישולים היא הטיחה בי שהייתי צריכה להתארגן כבר מאתמול, שהיא בחיים לא תגיד להם לא לבוא ושאני אוהבת להרגיש מסכנה וכשהיא תמות לאף אחד אחר בעולם לא יהיה אכפת ממני. - אני אפילו לא. מה. אוי, זה נורא. זה נשמע כמו היחס של אבא שלי אליי כשגרתי אצלם... חוץ מהחלק האחרון. את זה אפילו הוא לא אמר לי... אני ממש לא יודעת איך לעזור מלבד שליחת עוד חיבוקים. מלא חיבוקים.

אין לי איך להסביר לה שהלוואי ויכולתי לבלות את כל השבת במיטה, בשקט השליו הזה של שבת, בלי התרוצצות, בלי רעש, בלי ילדים קטנים שמפזרים צעצועים בסלון ומבוגרים שאוכלים עוגה מעל המגירה הפתוחה של הסכום.
קשה לי עם כל זה ואני צריכה את השבת כדי להטעין את הסוללה לשבוע הבא.
- באמת קשה להסביר את המציאות הזאת... במיוחד לאלה שהסוללות שלהם עמידות יותר... שאינטראקציה אנושית ובכלל אנשים לא סוחטים מהם את כל האנרגיה.

אני לא מסכנה, אני מודעת היטב לזה שאין לי חברים ובני הדודים שלי רק מתקשרים אליי כשהם לא מצליחים להשיג אותה בטלפון.
לא אוהבת להיות בלי חברים אבל גם לא יודעת איך למצוא (להשיג? לחפש? לעשות?) חברים חדשים מחוץ לאינטרנט. אף פעם לא הצלחתי לקלוט את העניין הזה.
- אני חושבת שאת כל החברים שלי הכרתי או דרך האינטרנט או דרך חברות מהמחוננים (ואל תשאלי אותי איך השגתי אותן... לא יודעת). זו אומנות שעדיין לא למדתי...

ראיתי כמה עמודים אחורה שאנשים כתבו שהם אוהבים אנינה/מנגה. גם אני! רשימת האהובים עליי ארוכה וכוללת כל מיני, וכרגע אני רואה גינטמה, וואן פיס ושינגקי נו קיוג'ין. אז אולי אתחיל מזה? - כן! אני אישית אשמח לפטפוטי עניינים כאלה איתך

חפרתי קצת... - אולי קצת. אבל אז מה? את ברוכה ורצויה כאן וכל עוד יש לנו מספיק סוללה עבור זה, נקרא אותך גם כשאת חופרת

אז... ברוכה הבאה אלינו! *זיקוקים* *נצנצים* *עוד אלמנטים של חגיגה*

Miss so and so

New member
למזלי יצא שהיום לא עבדתי, אז הקדשתי את רוב היום

להתחפרות מתחת לפוך או לבהייה במסך המחשב..
&nbsp
בתכל'ס אני מאד אוהבת לשחק עם הילדים - הם בני שנה ושלוש שנים - אבל לכמה דקות בכל פעם. יותר מזה זה כבר טו מאץ'.

schlomitsmile

Member
מנהל

הגעת למקום הנכון

נדמה לי שאני לא היחידה כאן שממש, אבל ממש, מבינה על מה את מדברת
(כולל סיפורי הילדות).
&nbsp
לגבי אמא שלך- על זה נאמר: הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות...

סביר להניח שכוונתה טובה,
שהיא חושבת שכך תוכל להמריץ אותך לעשות שינויים באורח חייך שיטיבו איתך,
ואין לה שמץ מושג כמה פוצעות מילותיה

האם את מאמינה למה שאמרה? שהיא האדם היחיד שאכפת לו ממך
ואחריה לאיש לא יהיה אכפת ממך?
&nbsp
חברים- אם את רוצה חברים, נראה לי שאינטרנט ועיסוק בתחומי עניין (כגון מנגה)
זו דרך בכלל לא רעה למצוא חברים

&nbsp
ואולי יש חיבור בין כל הדברים האלה- לטובת הסוללה שלך, שווה לחפש אנשים שבנויים "קצת אחרת",
כאלה שיבינו אותך בלי שתאלצי להתפתל בהסברים (וגם אז להיות מפורשת עקום ע"י אחרים).
את האנשים האלה קל יותר למצוא דרך קבוצות כגון זו שבפורום הזה

Miss so and so

New member
מה אומר, פולניה זה כאן.

אנחנו מתבדחים על זה שאנחנו יושבים בפינה בחושך וכל הסטריאוטיפים האלו, אבל תכל'ס, זה הדבר היחעד שחסר

איזיגו1

New member
שלום לך מיס

קודם כל אני לא חושב שחפרת בכלל. אמרת בעדינות רבה, באנדר-סטייטמנט
את מה שאת מרגישה. אמנם נפטרת מהמציקים של הילדות,
אבל אמא שלך ממשיכה להציק לך אפילו עכשיו. כאילו לטובתך, אפילו ששאת כבר לא ילדה.
העצה שלי אליך (ואני מתנצל על שאני נותן עצה, הרי ביקשת רק הקשבה) היא שתקחי מעט שליטה על
היחסים שלך עם המשפחה שלך. אולי לא לבטל פגישות משפחתיות, אבל לשלוט במינון שלהן.
את יכולה לדחות פגישות משפחתיות בשבוע או שבועיים? לומר שנפגשים פעם מחודש?
להפגש, אבל רק מתי שמתאים לך? אולי הם יכולים להביא גם את האוכל?
מבחינת החברים , אני לא דואג. אני בטוח שבפורום הזה ,
ואולי בעוד מקומות, תמצאי אנשים לדבר איתם ולהנות מזה. בקצב שלך, לפי מה שמתאים לך ומעניין אותך.
גם אני אוהב מנגה, אבל מאז שהילדים היו די גדולים לקחת את השלא לא ממש יוצא לי.

Miss so and so

New member
הפגישות המשפחתיות הן מקודשות

ואל לי אפילו לחשוב על לדחות אותן, כי הם אוהבים לבוא לפה, מקבלים תחושה של בית ומשפחה, וגם ככה בקושי רואים את הילדים.

&nbsp
ואין אפשרות שהם יביאו אוכל. כל אחד מבשל יותר גרוע מהשני, ואם הם יביאו אוכל שהם הכינו, צפרדעים זה הרע במיעוטו של הדברים שנצטרך לבלוע.

apocalipto

New member
הלו דיר דר. דרירי דיירי

גם אם תצליחי לתרגם את מה שבכותרת אל תתיחסי, כתבתי את זה סתם

טוב. נשמע שיש יותר מדי מהמשפחה
מה לעשות?
אולי לצאת קצת מהבית יעזור
אם יש גן או פארק נחמד. לקרוא שם ספר?

אני נמנע מ - וכנראה גם לא טוב בלתת עצות
אבל אני אוהב אנימה ומנגה
האנימות האהובות עלי הן Haibane Renmei, Trigun, Gungrave, Planetes
המנגות האהובות עלי הן OnePunch-Man, Sakamoto Desu ga?, Onanie Master Kurasawa
*גילוי נאות - אני פתחתי את השרשור המדובר
אני מפורסם!

אהבתי וואן פיס אבל זה די מרוח. המנגה אמורה להיות טובה אז אולי אני אתחיל אותה מתישהו
גינטמה האנימה הכי מצחיקה שראיתי. פרק הדת' נוט היה אדיר (24/25 אני חושב)
אני רק בפרק 68 אז יש לי עוד הרבה לראות

יש מנגת קומדיה שהתחלתי לקרוא בשבוע האחרון והיא מעולה ומומלצת מאוד
sumire 16 sai
זה בעצם על נערה נמרצת בת 16 שמתחילה את השנה בתיכון, ועל מה שקורה איתה ועם החבורה שלה כשנתקלים בהרבה קלישאות וסיטואציות של אנימה, מוכרות אך מצחיקות. והטוויסט. הנערה היא בובה שמופעלת ע"י איש זקן!!!!!!!!!!!!!!!
הנה הרשימה שלי. תמסרי את שלך
OR ELSE.

למעלה