שלום

לאורן

New member
שלום

מלפני כמה זמן היתחלתי להיכנס למתוך הפאגאניזם ואני מזדהה עם זה מאוד , בעיקר עם הוויקה, אני רוצה להיכנס לזה ואיני יודעת ממש איך?.. קראתי באינטרנט הרבה , ואחשיו אני מחפשת ספרים אל וויקה שאפשר לרחוש בארץ , שנכנסים לזה לעומק ומסבירים על האמונה , החגים הטקסים והחיים על פי זה.. האם תוחלו לעזור לי ? בברכה לין

L e s t a t

New member
אם אין לך בעיה עם אנגלית

יש לי שני ספרים שאני ממליץ עליהם: 1. Wicca, מאת סקוט קאנינגהם, כמו כן יש את ספר ההמשך שלו שגם הוא מומלץ (אם כי רובו מכיל סמלים יותר מאשר מילים) - Living Wicca. 2. A Witches´ Bible, מאת ג´נט וסטיוארט פראר, ספר מעולה הבא ממסורת הוויקה האלכסנדריאנית (אם זה אומר לך משהו), ספר מושקע מאוד וטוב מאוד וגם מכיל קטעים מתוך ספר הצללים האלכסנדריאני. אומנם לא הייתי שם אותו כספר הראשון לתת למתחילים לקרוא, עדיף שיהיה השני או השלישי. חוץ מזה, יש לי רק עוד המלצה אחת - להתרחק מהספרים של ק´ אמבר (Amber K´, שבעברית שמה התהפך משום מה), אלו ספרים למתחילים בלבד (שאפילו בשביל מתחילים לא הייתי נותן ספרים ב"רמה" כזו) ולאחר בערך החודש-חודשיים הראשונים יש לשים אותם בצד למען יעלו אבק על המדף כי יותר אין להם הרבה שימושים וגם לא הרבה מה להציע, אפילו למתחילים. אבל זה רק מתוך נקודת המבט שלי. בברכת אור וחושך, לסטט

לאורן

New member
תודה ../images/Emo9.gif

עם אנגלית לא תהיה לי בעיה , אני חושבת.. אבל השאילה עם אפשר לרחוש אותם בארץ.. חיפשתי ספרים בסטימצקי של סקוט קאנינגהם והם אפילו לא יודעים מי זה ...

...

בדרך כלל סטימצקי די כלים בעניין הזה, אבל אם את אומרת שאת לא מוצאת שם אז את יכולה לחפש באמאזון. ואם לא שם אז תשאלי את החברים שלך מי טס ללונדון בזמן הקרוב... ירדן

למעלה