שלום

jk871

New member
שלום

שלום לכולם, אז ככה: התחלתי לצאת עם מישהי, אנחנו ביחד בערך חודש וחצי. זה הקשר הראשון שלי עם בחורה. בפעם האחרונה שנפגשנו היא אמרה לי כל מיני דברים שאני לא בטוח שאני מבין למה היא מתכוונת ואשמח לקבל טיפים ועצה ממי שיכול לעזור. היא התחילה להגיד לי דברים כמו: "אני מרגישה שיש בינינו חיבור טוב ואני נמשכת איך, אבל משהו חסר.." .... "אני מרגישה כאילו אני נמשכת אליך וגם לא נמשכת"....."כשאנחנו מתנשקים ומתמזמזים אני מרגישה כאילו אתה לא באמת איתי"..."אני מרגישה שאתה לא משוחרר עד הסוף, כאילו יש אצלך מחסום"..."אני מרגישה שאתה מתרחק ולא מתקרב"...."אני מרגישה שזה תקוע ולא זורם.." הבעיה היא שאני ממש לא הרגשתי את כל הדברים האלה שהיא אומרת, לכן אני לא יודע ממש איך לשפר את זה. לא הרגשתי שאני מתרחק ממנה, לא הרגשתי שיש אצלי איזשהו מחסום, לכן זה גם הפתיע אותי. רק לציין שעדיין לא שכבנו, הכי רחוק זה היה נשיקות ומיזמוזים. יכול להיות שהיא רוצה שאני אזום יותר מבחינה גופנית? בקיצור, אני קצת מבולבל בגלל שזה הקשר הראשון שלי. אם מישהו יוכל לתת לי מספר טיפים או עצות אני מאוד אשמח. (רק לציין שאחרי שהיא אמרה את הדברים האלו, לא נפרדנו אנחנו עדיין ביחד).

היא יודעת שזה הקשר הראשון שלך עם בחורה?

לגבי ליזום - תנסה ותדע, אם אתה לא מבין את התגובה לכך שיזמת משהו אז תשאל אותה מה הכוונה. אמרת לה שמבחינתך אין חסמים ואתה באמת מנסה להתקרב אליה ופתוח אליה אם היא רוצה לדעת עוד משהו עליך? למה אתה מבקש טיפים? זה לא מתכון ואין עצה אחת שאישה אחרת תתן לך שיש לה אחריות 100 % שתתאים לאישה אחרת. ולעיתים גם כנ"ל אצל גברים למרות הדעות הגורפות שכולם אותו דבר. אבל אם משהו לא ברור ויש יכולת לתקשר ולשאול בפשטות אז למה אתה עושה מזה מצב מסובך ולא פתיר?

jk871

New member
אני

אמרתי לה שהיו לי מספר קשרים בעבר לא רציניים של מספר חודשים. אמרתי לה שאין לי חסמים, אבל מתעקשת שהיא מרגישה בברור שאני כן חסום ולא נותן לה להתקרב אליי שאני לא מתקרב אליה בעצמי. ביקשתי שתסביר לי בצורה יותר נקודתית למה היא מתכוונת, אבל היא אמרה שהיא לא יכולה, אלא רק הביאה לי הסבר כללי כזה, כמו שכתבתי בהודעה למעלה, שממנו קשה לי להבין מה לתקן. אני מבקש טיפים כי אני מרגיש ממש מבולבל, כמו איזה ילד קטן שלא מבינים מה מדברים איתו. כשביקשתי ממנה שתסביר לי בצורה יותר נקודתית היא לא הצליחה ושוב נתנה לי הסברים כלליים כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. הבעיה היא שהיא אומרת לי שאני חסום ולא נפתח, אבל אני לא מרגיש את זה על עצמי, ואז זאת בעיה. זה מתסכל אותי, לא ידעתי שזה כזה מסובך, ואנחנו כולה חודש וחצי ביחד. כנראה אצטך להתמודד וללמוד את זה בעצמי. ותודה על התגובה :)

אני בדיעה שכדי שהיא תבין אותך יותר טוב- אתה חייב

לתקשר איתה ובין היתר לדעתי גם לשתף אותה בכך שאתה חסר ניסיון כי אין ספק שהיא חשה בכך.
&nbsp
אם אתה לא רוצה להזכיר את חוסר הניסיון- אולי פשוט לדבר איתה על מה שהיא מרגישה ומה אתה מרגיש ואיך כל אחד ממכם רואה את הדברים כדי שתבינו אחד את השני.
&nbsp
ומצד שני, אתם רק חודש וחצי ביחד-לא יודעת עד כמה יש מקום לסוג של שיחת יחסינו לאן...

אני ואני ואני ואני... יש מתח מיני ?

נשמעת כמו טיפוס אנטי פמיניסטי שטוף תרבות הכיבוש הישראלית אולי? היא מצפה שאחרי חודש היא כבר תוכל להרגיש איתך יותר בנוח אולי? ומאיך שהתייחסו אליה עד עכשיו אולי בשבילה זה אומר לתקוף? ליזום, לגעת לצפות לקחת בלי לשאול ולכבד. להרגיש בנוח להתכבד, ואז היא תרגיש שאתם "חודש וחצי ביחד". ואולי עקב כך שזה לא קשר שלך שמגיע אחרי מספר קשרים בעבר, אתה באמת לא מרגיש בנוח. כי אתה רוצה משהו שכנראה גם היא רוצה, אבל אתה לא פועל לכך שיקרה. ולא, היא לא מצפה שקודם תתחתנו. אתה יוצר את התסכול אצלה ואולי היא לא חשה בנוח להיות זאת שצריכה חס ושלום להיות אקטיבית במעשים ובתקשורת להגיד לך דבר כזה, אחרי הכל אתה הגבר שאמור לחשוב רק על סקס כל היום.

יש מצב שזה המקרה? סה"כ גם הן בן אדם מתחת להכל. והיא רוצה להרגיש מתח מיני שמתממש...
זה נשמע כמו מקרה מסרט קומדיה, שאתה סובל מדבר קטן שניפחת ואתה לא מוותר על הנקודה להסתיר אותו. אם תאמר לה
היא כנראה תחוש הקלה, ואולי תזקוף את הגליון הנקי שלך לזכותך. אתה לא יכול לזייף את זה, לא מול אישה. אז היא מתעקשת
והיא בסוף תתיש אותך, אז תחסוך זמן ומאמצים ואל תנסה ללמוד טריקים וטיפים שיקצרו לך את הדרך מלעמוד מולה ולהגיד
שמעי הגעתי לאיפה שאני בחיים עכשיו איתך בלי שום כלום שאפשר להגיד שלמדתי ממנו טריק או שניים בכלל.

אתה לא תלמד כלום על עצמך ונסיונך אם לא תחלוק כלום ותקבל פידבק על מה שעשית והוצאת מקרבך, גם במיטה ובכלל.

פילפולה

New member
זה פשוט לחץ שאתה מקרין

פעם יצאתי עם מישהו והיה בדיוק מה שאתה מתאר-הרגשתי שהוא מאוד לחוץ.
היום אני יודעת שכנראה הוא מאוד רצה להתקדם מינית אבל לא ידע איך ולכן הוא היה כל כך לחוץ... פעם פשוט לא הבנתי למה הוא מקרים תחושה מוזרה כזו. הוא היה לחוץ, תקוע, לא זורם... כי הוא חשב מדי.
אז המלצה לי אליך-לדבר איתה על זה וליזום התקדמות במישור המיני [אם אתה מרגיש בנוח עם זה] ואם לא-אז פשוט לא לחשוב על זה מדי.
אפילו שאתה מרגיש הכי איתה שיש-משהו בך מקרין אחרת.
&nbsp
פיל
נו, זה השני גרוש שלי... מזל שגרושים כבר לא ממש שווים

אתה שואל אותנו משהו

יש לך מחשבה שאולי היא רוצה שתיזום מגע יותר מתקדם.
אז אם עלתה לך המחשבה, למה לא ניסית ובדקת?
מעניין אותי מה גורם לך להשאר ב"בלבול" במקום להיות נוכח בקשר ולהתקדם במציאות לכיוון כלשהו.
זה לא קשור לנסיון בקשרים, זו גישה :)

כל הכבוד על השיתוף,
אורטל זיו

jk871

New member
תודה חברים על העצות

עדכון קטן: הדברים כבר התחילו להסתדר יותר טוב לאט לאט (כבר יזמתי יותר מינית, למרות שעדיין לא שכבנו בעיקר בגלל בעיות "לוגיסטיות"). היא כבר אמרה לי שהיא מתחילה להרגיש יותר טוב בקשר, למרות שתוך כדי שהמצב הלך והשתפר עדיין כל פעם שנפגשנו היה משהו קטן שהיא לא אהבה, פעם אני לחוץ מידי פעם אחרת משהו אחר, אז כבר זה קצת מבפנים התחיל להציק לי. היום נפגשנו סתם כדי לשבת על קפה אחרי העבודה שלה, ומשהו מההתחלה משום מה הרגיש לא טוב. כל הזמן שישבנו בבית קפה הייתה אווירה פחות נעימה בין שנינו, למרות שלא קרה שום דבר שגרם לזה. אחר כך כשהורדתי אותה בבית שלה, היא אמרה לי שהיא הרגישה כאילו זה היה הדייט ה 1 שלנו. היא הרגישה שאני התביישתי ממנה ושוב פעם הייתי לחוץ, וזה גרם לה להרגיש לא נעים ושחזרנו עוד הפעם אחורנית. היא אמרה לי שכשאנחנו יוצאים עם חברים שלי הכל טוב, ברגע שאנחנו לבד היא מרגישה שאני משדר לחץ וחוסר קירבה. כגרע המצב תלוי באוויר אבל רוב הסיכויים שהיא הולכת להיפרד ממני.

למעלה