שלום

kerend

New member
שלום

טוב.. אז אני פעם ראשונה בפורום זה וזאת עקב מחשבה רצינית ביותר שיש לי לעבור לגור בארה"ב יש לי שם משפחה, אח שלי נסע לשם לפני שבוע גם ואבא שלי גם בדרך לשם בקרוב מקום לעבוד יכולים לסדר לי שם כנ"ל מקום לגור את הלימודים שלי אני גם יכולה להעביר לארה"ב ככה שהכל יכול להסתדר בגדול אני רוצה לשמוע ממכם איך מוציאים ויזה ליותר מ 5 חודשים האם אני יכולה להוציא ויזה סטודנט?שמעתי שיש כזה דבר לשנתיים? מה כדאי יותר : להתחיל הליך של גרין קארד מהארץ או מארה"ב? או שזה כלל לא משנה? אשמח לשמוע תגובות עקב נסיונכם ולקבל עצות חכמות תודה

Taliy

New member
אשרת הכניסה היא לחצי שנה

הויזה עצמה היא בדר"כ ל-10 שנים. ויזת סטודנט מקבלים כאשר נרשמים ללימודים ומתקבלים , אך זה לא מעניק את הזכות לעבוד חופשי, יש הגבלות (לדוגמא 20 שעות שבועיות ...) איך אבא שלך נוסע ? יש לו אזרחות ? יש לו גרין קארד ? בת כמה את (רק לצורך חישוב פשוט - מתחת ל-21 את עדיין תחת חסותו). בקשר להליכים מהארץ או מחו"ל אני לא יכולה לעזור .

kerend

New member
אז קודם כל תודה על תשובתך../images/Emo140.gif

הפורום כאן די שומם יחסית לפורומים אחרים בתפוז אבל אולי מהסיבה שאנשי ארה"ב כ"כ מאושרים שאין זמן להיות פה.
אחי נמצא כבר בארה"ב וגר אצל דוד שלנו ועובד איתו אבי אזרח ישראלי מן השורה והוא היה מזמן,לפני שנים.., שנתיים בארה"ב יש לו רק סוציאל-סקיורטי כארד שהוציא בזמנו אבל כמעט כל המשפחה שלנו שם ויעזרו לנו. אני בת 26 - מיואשת מהמדינה, מהמצב מהאנשים פה- טוטאלית , ורוצה לנסות את מזלי בארה"ב מה שכן גם תהיה לי עזרה שם שמעתי על אנשים שנרשמו ללימודים שם ללא באמת ללמוד והוציאו ויזת עבודה לשנתיים אני לומדת פה באוניברסיטה הפתוחה ויש לי אפשרות להמשיך ללמוד גם בחו"ל ההליך פשוט אבל לצערי לא יקנה לי ויזת סטודנט למיטב ידיעתי כי ההרשמה בעצם מהארץ(דרך האינטרנט). תודה לך ומקווה שעוד אנשים יכולים פה לתת עצות ולכוון.

galit37

New member
תנסי אולי

להירשם להגרלת הגרין קארד. דווקא אם את ברת מזל יש סיכויים טובים להרוויח, יש לי מכר שמטפל בניו-יורק בכל הנושאים של הגירה וניירות, תוכלי להתקשר אליו ישירות ולהתייעץ איתו ללא כל תשלום והתחייבות מצידך. הטלפון שלו: 4824192-516-001 - אייזיק. שיהיה לך בהצלחה, ושיהיו לך חיים מאושרים ולא משעממים איפוא שלא תהיי...

למעלה