שלום

שלום

שלום לכולם קודם כל אפתח ואגיד שאני סטודנט בן 24 לכלכה ומנע''ס אוטוטו שנה שנייה. בתקופת הלימודים הכרתי ידידה שאיתה אני בעיקר לומד ולפעמים מעט מקשקשים. יש לי הרגשה שהיא ''שלחה'' לי כל מיני רמזים שאני לא בטוח ב100% לפרש ואתן דוגמה בנוסף אליי יש לה עוד לא מעט ידידים משהו כמו 5-10 שהיא נפגשת איתם הרבה,מניח שעם חלקם מקיימת יחסים. אציין כי גם אני ביישן עם בנות [ולמען הסר ספק אין לי התנסות זוגית כמעט,הייתה לי בגיל 20 חברה לחודש אבל לא עשינו כלום חוץ מלהתנשק] ולא תמיד יודע איך להגיב,עד עכשיו נראה שהיו לה יחסים טובים יותר עם הידידים האחרים מהסיבה שבימים שלא למדנו בהם היא לא כ''כ יזמה איתי. הייתה לנו עכשיו תקופת מבחנים ולמדנו למבחנים נפגשנו הרבה כדי ללמוד והיא התחילה בין לבין להתנהג בצורה שלא יודע ממש איך לפרש אותה,הסתכלה 2-3 פעמים על תמונות של גברים אחרים בפייסבוק תוך כדי שאמרה ''איזה חתיך'',או שפעם הלכנו והיא ראתה גבר ושאלה אותי ''נכון הוא חתיך'' מה היא מתגרה בי? דבר נוסף היא שמה שמה 2 שירים ברצף שקשורים לאהבה ''להיות חופשיה-שימי'' [שיר פרובוקטיבי] וגם ''חץ האהבה'' [שמתאר אהבה של אישה לגבר],יכול להיות שרמזה משהו,זה סתם היה במקרה,?אני כבר לא יודע מה לחשוב?,ביחס לידידים האחרים היא לא יוזמת איתי ממש,ככה שאולי היא רומזת משהו או שאני סתם קופץ למסקנות. אגב לפני 3 חודשים שאלה אם אני רוצה לבוא אליה למעונות ללמוד ולישון [מלחץ סירבתי כמו מטומטם אני יודע]. האם היא מעוניינת רק בסטוץ, יכול להיות שההתנהגות הזאת הייתה סתמית וחסרת כל משמעות?,אני מתלבט אם ליזום פנייה אליה. אני מעדיף קשר רציני,כרגע חושב אם להזמין אותה סתם לצאת,או ליזום שאבוא אליה ''ללמוד ולישון'',ואולי בכלל להיות כנה איתה תוך כדי שאני מדבר עם בטחון? אני מאד נסער ולא יודע מה לעשות

מעיין א3

New member
ההודעה שלך עצמה גם מאוד מבלבלת

מצד אחד אתה אומר שיש לה 5-10 ידידים, ומניח שעם חלק מהם היא מקיימת יחסים.
מצד שני אתה אומר שאתה רוצה קשר רציני איתה.
אם אתה חושבת שהיא מנהלת סטוצ'ים עם בחורים, מדוע לדעתך היא תרצה קשר רציני? או מדוע אתה רוצה קשר רציני איתה?
&nbsp
לגבי הבחורים שהיא אומרת "איזה חתיך"- יכול להיות שהיא מתגרה, אבל גם יכול להיות שהיא באמת רואה בך ידיד שהיא איננה רוצה משהו מעבר לכך, ולכן אין לה את "החסמים" שיש בקשר ידידותי בין גבר לאישה...
אני הרבה פעמים אומרת על בחורים בפייסבוק "איזה חתיך" ליד ידידים שלי, וזה לא מכוונה להתגרות בהם- זה פשוט שאני בכלל לא רואה בהם פוטנציאל לקשר, ולכן זה לא משנה לי....
&nbsp
בסופו של יום- זה נראה שאתה מאוד מבולבל ולא החלטתי.
זה מאוד הגיוני שאתה תרצה "לגאול את עצמך מבתולייך"- אבל אתה גם מתפשר על רצונות שקיימים אצלך (קשר רציני).
אתה קודם כל צריך להחליט מה אתה רוצה-
ושנית, צריך להבין שגם בשני המקרים, הידידות עם הבחורה לא תחזור אחורה:
גם אם היא תקיים איתך יחסים (ולא מעבר לכך), ברגע שיהיה לה חבר- אתה תצא מהתמונה.
במידה ואתה תהיו חברים- מעולה! (אבל כמובן שזה ידידות עם חברות
)
במידה והיא תסרב להצעה לדייט (בתקווה רבה שלא)- סביר להניח שיהיה ריחוק.
&nbsp
אז השאלה שלי- האם אתה מוכן ובטוח שאתה רוצה לעבור מקטגוריה של ידיד למשהו מעבר? או שזה רק משהו שצף עכשיו באופן רגעי?
&nbsp
אני הייתי קודם גם מבררת את הרצונות שלה לעומק- כמו האם היא בכלל מעוניינת בקשר רציני או לא....
&nbsp

את צודקת

במחשבה שנייה אכן קיימת כאן אירוניה לא קטנה. מניח שזה נובע מבילבול שלי בפירוש הסיטואציה והסקת המסקנה-אם היא סטוציונרית או לא,אבל אם אני שומע אותה כשאנחנו לומדים דרך הטלפון שידיד אומר לה משהו בסגנון ''מתי את הולכת לישון,נראה סרט בערב'' מה שדיי מאשר את טענתי. ככה שאם אני הולך על זה,זה רק כדי לאבד בתולים כנראה ולא מעבר כי זה לא האופי שלי. ועוד שאלה-האם קיימת דרך אמיתית לפתוח את הנושא איתה באופן רשמי,או שעדיף שהתיבת פנדורה תשאר סגורה מה שנקרא. יש לציין שמשום מה הנושא מאד מטריד אותי.

מעיין א3

New member
אני חושבת שאולי אתה מפרש סיטואציה לא נכון

יכול להיות שהיא לא באמת סטוציונרית. זה שהיא רואה סרט עם בחור זה או שהיא שואלת אותו מתי הוא הולך לישון- זה לא בהכרח אומר שהיא מקיימת איתו יחסים.
&nbsp
האם אתה בטוח שאין לה חבר?
&nbsp
לגבי לפתוח את הנושא- אין דרך קלה לעשות את זה, וצריך להבין שזה יכול לגרום לריחוק לזמן מה (במידה והיא לא מעוניינת).
&nbsp
במידה והנושא מאוד מטריד אותך- זה אומר שאתה מאוד מעוניין בה, ולכן אולי כן כדאי לשאול אם היא מעוניינת במשהו מעבר או לא.
אבל שוב- אתה צריך לשקול את ההחלטה שלך בכובד ראש- כי אם היא לא מעוניינת, זה יגרום לריחוק

אולי חלק ממה שאמרת נכון,סך הכל מניח הנחות

לגבי חבר,בוודאות אין לה חבר אבל היא איכשהו בקשר עם הרבה ידידים. הזמינה אותי לישון פעם?. אפשר ואולי הכי נכון לשדר עסקים כרגיל ולהתעלם מהסיטואציה. אבל זה צריך להפסיק להטריד אותי. כהערת אגב,היא שיתפה אותי בקטע מתכנית בידור בה נשים דנות בניהן ''כמה הן עושות את זה''

Surrealistical

New member
ואו נכנסת לסרט חזק

אתה פשוט מניח עליה הנחות חסרות בסיס אחת אחרי השנייה.
תתחיל להסתכל על העולם כמו שהיא ותוציא את כל הניתוחים המיותרים האלו מהראש שלך. זה שיש לה ידידים שהיא רואה איתם סרטים לא אומר שהיא שוכבת איתם. זה שהיא הציע שתשן אצלה אחרי שתלמדו לא אומר שהיא רוצה לזיין אותך. פעם גרתי עם שני בחורים בחדר, ונחש מה? לא שכבתי עם אף אחד מהם. וקטע של ההתגרות... אתה רציני? היא אומרת שמישהו חתיך כי היא חושבת שהוא חתיך. לך זה ממש לא רלוונטי מעבר לזה. להתחיל להנתח למה ככה ולמה כזה ממש לא יביא לך תשובות נכונות.

למעלה