שלום

mei ran

New member
שלום

קוראים לי עדי ואניכבר חצי שנה (סביבות...) צימחונית. יש את האנשים המעצבנים האלו אבל הם תמימים שאומרים מה באמת את צימחונית? את לא אוכלת בשר? בכלל בכלל לא? ויש את אלו שכשהולכים לאכול איתם במקדונלדס(פירוט אח"כ) לוקחים ביסים כאילו לפתות מהמבורגר... זה הסוג הכי שנוא עלי! ועכשיו לפירוט-אני מחרימה את מקדונלד ברגר קינג או כל מקום שמוכרים פרות בלחמניה. מחרימה פלאפל עם שאוורמה וכל מסעדה שמוכרת בשר (כמעט חוץ מספורות מאוד...) מבין חברותיי (אני בת 13... עוד מעט 14..) או מבין המכרים שלי אני היחידה הצימחונית. היה לי ידיד שבגללו נהפכתי הליות צימחונית אבל הקשר בינינו התנתק בזמן האחרון ובגלל זה אני צריכה לצאת עם חברותיי למקדונלד או לכל רשת שמוכרת פרה/תרנגול/אווז או כל חיה מסכנה אחרת. וזהו- איך אני יכולה להביא לתודעת החברות שלי מה הם גורמות בזה שהם אוכלות בשר? ועכשיו במת במת זהו. קבלו אותי יפה...
עדי

MooN aka asdfgh

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

תשלחי להם את הקישור המצורף... אפילו שאני כבר צמחוני, עלי זה השפיע מאד!

enbalush

New member
אני גם פעם הייתי מצטרפת לארוחות

במקגועל, אבל עם השנים הבנתי שלשם אני לא נכנסת...מקסימום להשתין (בלי לשים בשירותים שקל), הצעה שלי אם כבר הלכת איתן, תשבי בסבלנות ואז שתצאו תקני לך גלידה ענקית פרווה או מנת פלאפל מעוררת תאבון, ואת יכולה אפילו להציע להן לפני שהחלטתן מה אתן אוכלות אפשרויות אחרות (תוך כדי תיאורים מעוררים), כשאני מסתובבת עם חברים והם מחליטים להכנס למקדונלדס אז אני אומרת להם שאני אחכה בחוץ או שאני נמצאת ב"סבארו" או וואט אבר, ובחלק מהמקרים הם מוותרים, או שאני באמת מחכה, אין לי בעיה עם זה. עוד דבר, האנשים שמציקים בעניין הצמחונות, לרב מרגישים לא בנח כי אז זה מעמיד אותם במצב של חוסר מוסריות בצד שלהם, כמו שאלון אמר, אפשר לתת להם עובדות ולא לשכנע אותם, בכלל לא כדאי לנסות לדעתי, היום מי שמציק לו אני אומרת.."אתה באמת רוצה לדעת? תן לי את המייל שלך ואני אתן לך לינק" וזהו שיירדו ממני.

mei ran

New member
../images/Emo121.gif

אל תדאגי אני לא שמה שקל בחברות כמו מקגועל (נידלקתי...) אני רק ישובת איתם ובאמת כמוש אמרת אח"כ הולכת לקנות לי פאלפל או גלידה או כל ג´אנק פוד אחר (נטול בשר) שאני אוהבת.

למעלה