שלום

שלום

יש לי חברה חדשה, אנחנו ביחד בינתיים כמה שבועות. היא אישה חולה מגיל צעיר, יש לה קוצב לב ועכשיו היא חולה בריאות. אני חושב שלא כדאי שנתקרב בינתיים כדי שלא נדביק זה את זה, וייתכן שכבר נדבקתי ממנה קצת כי אני צרוד ומשתעל ומתקשה לנשום וגם היו לי כאבי ראש ובחילות. החברות אתה חשובה לי. מה כדאי לעשות?

סביר להניח שלא נידבקת ממנה. תהיה רגוע

מחלת לב וריאות זה מצב כרוני שלא קשור עם חיידקים. צרוד ומשתעל זה נשמע כמו שפעת רגילה או התקררות עונתית. היא רגישה להתקררות יותר ועדיף שתשאל אותה מה היא ממליצה לעשות. אילו היו לה חיידקים שמסכנים את הציבור לא היו נותנים לה להסתובב כרגיל. אולי - וזה על מנת לשמור עליה שלא תידבק משפעת - תשאל אותה איך להגן עליה מפני חיידקים.

סיגי64

New member
אהבה אמיתית זה להיות שם ברגעים הקשים.

אם היא חולה וברגע הזה אתה מבין שלא בא לך עליה כנראה שאתה לא באמת אוהב אותה.
אם אתה באמת אוהב אותה אתה תישאר איתה ותעשה הכל בשביל שהיא תרגיש כמה שיותר טוב וכך גם אתה תרגיש טוב..

ברור שאני אוהב אותה

אבל אני נזהר לא להתקרב אליה גופנית כמו נשיקות וכולי כדי לא להדביק זה את זה, וככה הציעו לנו. האם גם וירוסים יכולים להדביק?
&nbsp

ואגב

ייתכן שהיא לא מאבחנת נכון את המחלה וזו לא דלקת ריאות אלא שפעת. גם בעבר הייתה טוענת שיש לה שפעת. היא מתקשה לפעמים לאבחן נכון דברים בחייה.
&nbsp

Shamy

New member
מברוק קודם כל!

שמחה לשמוע שיש לך חברה חדשה ואתה אוהב אותה כי אני יודעת שחיפשת הרבה זמן. שנית יש לה מזל שיש לה משורר אישי ןבחור שאוהב לאהוב ולתת. שלישית..בנוגע לחברה שלך תעשה מה שאנחנו (אני ובן זוגי) אם אחד חולה אז פשוט משתדלים לא להדביק : לא מחליפים נוזלי גןף,חולקים כלי אוכל,ואם המצב חמור גם משתמשים בשמיכות נפרדות אבל ישנים ביחד ובבוקר מאווררים את המצעים עד ללילה כי אור שמש ורוח בדכ הורגים חיידקים או לקחת וודקה בבקבוק ספריי ולרסס את המצעים יומית. בנוסף מטפלים בבן זוג החולה (מכינים תה, מרק וטישיואים ומשפרים מצב רוח ..ומקווים לטוב) אם תתחיל עם חום או שיעול שנמשך מעל שבוע פנה גם אתה לרופא..שיהיה במזל שמחה ששאלת ןאתה מרגיש פתוח מספיק לפתוח שרשורים כאלו...שאפו ותמשיך כך! והרבה בריאות כמובן ואושר והצלחה בקשר החדש עלה והצלח!

אנחנו עדיין לא ישנים ביחד

בינתיים אנחנו רק מתנשקים ומתמזמזים וכמובן נפגשים אצלה לראות טלוויזיה. אני מקווה שבזמן הקרוב נגיע לקשר חומרי קרוב יותר. תודה, היא אישה נהדרת, שלווה ורגשית ואני מאד אוהב אותה. נגד הסבל שלה אני מכין לה לפעמים כוס מים או קפה כי היא אוהבת לשתות קפה ואומרת כל הזמן שזאת התרופה לכל הסבל שלה ובאמת התרשמתי שיש לה הרבה סבל בחיים, גם הוריה מתו ומטפל השיאצו סיפר לי שעברה תאונת דרכים בעבר. יש שאומרים שהיא מגזימה בקשר לתיאור המחלות שלה, אני לא יודע לגמרי מי צודק. גם יש לה קוצב לב. היו שאמרו לי לא לדבר אתה על מחלות כי זה ידכא אותה, ומבחינה שנייה אני כל הזמן דואג לה. נקווה שיהיה טוב.
&nbsp

ELLA1992

New member
פילוסוף יקר ומוכשר מזל טוב ושיהיה לך המון הצלחה בזוגיות

החדשה! אני שמחה לשמוע שמצאת בחורה שמעניינת אותך

באשר למחלות, דלקת ריאות איננה מדבקת, שפעת לעומת זאת כן, אולי זה מה שיש לה, או שההרגשה שלך בכלל לא קשורה אליה ופיתחת וירוס כלשהו או רגישות לשינויים במזג האוויר. אין צורך לדאוג, תיגשו לרופא ותתייעצו עמו.
מה גם שזו מחלה זמנית, זה יעבור והכל ישוב לסדרו.

למעלה