שלום

שלום

אולי תוכלו לעזור לי, לא יודעת אם זה המקום המתאים. אני רוצה לכתוב למישהו שאני מכירה ואוהבת כל כך ברכה ליום הולדת. הוא בן 53, זה צריך להיות יפה, עם קצת הומור והמון רגש. אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי לכתוב? לא הולך לי

וואו....... חתיכת אתגר

מתנות חומריות לא בעיה. יש רעיונות בשפע. תמיד אפשר לאמץ את הראש. כשמדובר במילים, כאלו היוצאות מהלב..... זה כבר הופך את העניין למורכב. מה הקשר בניכם? מה טיבו? מילים אמורות לצאת מה
. עיזרי לנו לעזור לך. מה את רוצה שיופיע על הכתב? מה את רוצה שהברכה תביע? כווני אותנו קצת, נוכל לעזור יותר.

אמ.. אוקי

זה הבוס שלי בעבודה, אנחנו לא ממש חברים, אבל אנחנו נפגשים כל יום. הוא איש מקסים ואני רוצה לכתוב לו איזה משהו ממש יפה ולהקריא לו אחר כך לפני כולם. אני יודעת שזה צריך לבוא מהלב, אבל כל מה שאני כותבת נשמע לי משעמם מדי או שטותי מדי, ואני לא רוצה שזה יצא מפגר. אני רוצה שהוא יאהב את זה.משהו נחמד, אפשר טיפה לרדת על זה שהוא סנילי קצת (הוא גם יורד על עצמו
), בקיצור, משהו נחמד שיעלה חיוך על פניו. אולי יש לכם רעיונות לכמה משפטים ואז אולי אני אוכל להמשיך לבד?

ליליכה

New member
ההצעה שלי...

מכיוון שאני לא מכירה את האיש אבל ממה שכתבת נשמע שאת מחבבת אותו, נראה לי יפה לשלוח לו את הכרטיס ברכה הזה:

למעלה