שלום
הכנתי מתכון לעוגת לימון ובציפוי היו ביצים חיות שהיה צריך לערבב בעיסה בסיר עד הרתחה. כמו תמיד, הלחבונים החלו להתבשל כמו שמבשלים ביצה ולא לזה פיללתי. מה עושים להבא? להכניס הכל ואז לערבב? לבשל על אש מאוד קטנה? מה עושים? לא רוצה ביצה מבושלת, רוצה קרם אחיד!
תודה, ממש התבאסתי שזה קרה שוב.
הכנתי מתכון לעוגת לימון ובציפוי היו ביצים חיות שהיה צריך לערבב בעיסה בסיר עד הרתחה. כמו תמיד, הלחבונים החלו להתבשל כמו שמבשלים ביצה ולא לזה פיללתי. מה עושים להבא? להכניס הכל ואז לערבב? לבשל על אש מאוד קטנה? מה עושים? לא רוצה ביצה מבושלת, רוצה קרם אחיד!
תודה, ממש התבאסתי שזה קרה שוב.