שלום

קוברה23

New member
שלום

הכנתי מתכון לעוגת לימון ובציפוי היו ביצים חיות שהיה צריך לערבב בעיסה בסיר עד הרתחה. כמו תמיד, הלחבונים החלו להתבשל כמו שמבשלים ביצה ולא לזה פיללתי. מה עושים להבא? להכניס הכל ואז לערבב? לבשל על אש מאוד קטנה? מה עושים? לא רוצה ביצה מבושלת, רוצה קרם אחיד!
תודה, ממש התבאסתי שזה קרה שוב.
 

TCHM

New member
מרנג שוויצרי...

ראשית, הבישול נעשה בבאן-מרי - סיר המונח על סיר ובו מים רותחים
קלות ללא מגע של המים בתחתית הסיר שמעל, לא בישול ישיר.
מחממים את החלבונים והסוכר בהקצפה עדינה עד לטמפרטורה של
70 מעלות והמסת מוחלטת של הסוכר, מעבירים למיקסר ומקציפים
עוד כ-10.
 
למעלה