שלום

tanyusha8

New member
שלום

אני רוצה לבדוק מה יותר מתאים לי: להיות שכירה או לפתח עסק עצמאי בתחום העיסוק שלי (כספים). אני כרגע לא עובדת ובגלל שהולך לי קשה עם חיפוש העבודה אני חושבת ללכת לכיוון עצמאי וגם בגלל שזה יותר נוח מבחינת שעות עבודה וכו'. איזו פריסה עלי לעשות כדי לבדוק מה יותר מתאים לי? תודה.

קוברה23

New member
היי

פריסת השוואה:
האם נכון לי להיות שכירה או לפתח עסק עצמאי"?

tanyusha8

New member
תוצאות הפריסה

השאלה שנשאלה: האם נכון לי להיות שכירה או לפתח עסק עצמאי? תוצאות פריסת ההשוואה: אפשרות 1 - הכוח - גלגל המזל - שש המטבעות אפשרות 2 - נער הגביעים - ארבע המטות - הכוכב מסר / עיצה - נזיר תודה :)

קוברה23

New member
היי

מתאים לך יותר להיות עצמאית. כשכירה את צריכה להיות מאופקת ולהתנהל עם אחרים, את גם לוקחת הרבה על עצמך.. בתור עצמאית תרגישי יותר חופשייה וזה המקום שלך. העיצה היא לבדוק את התשתית לפני עשייה, זה מאוד חשוב. בהצלחה!

tanyusha8

New member
שאלה נוספת

ניגשתי לאיזשהו מכרז ויש לי מבחן בשבוע הבא. אמנם אני די לוקחת בערבון מוגבל את המכרזים האלה (כי יש הרבה מועמדים וקשה להתקבל בהם), אבל בכל זאת הייתי רוצה להצליח בו. אני רוצה לשאול את הקלפים מה הסיכויים שלי במכרז הזה ומה עלי לעשות כדי להצליח. איזו פריסה כדאי לי לעשות כדי לקבל תשובה? תודה.

קוברה23

New member
היי

פריסת שאלה עם 5 אופציות:
כיצד עלי לגשת למבחן בשבוע הבא כדי לעבור אותו?

tanyusha8

New member
הנה הפריסה

השאלה שנשאלה: כיצד עלי לגשת למבחן בשבוע הבא כדי לעבור אותו? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - ארבע החרבות מיקום 2 - שמונה החרבות מיקום 3 - שלוש המטות מיקום 4 - שלוש המטבעות מיקום 5 - עשר המטבעות סיכום - קיסר תודה מראש על התשובה :)

קוברה23

New member
היי

יהיה לך קשה לעבור, אבל הכי חשוב לפני המבחן זה להירגע ולא להילחץ. גם אם לא תעברי, מומלץ לך לפי הקלפים ללמוד משהו או לתואר. העיקר לא להתייאש, את בדרך הנכונה, גם אם תעברי וגם אם לווא.

למעלה