שלום.

Tulips10

New member
שלום.

אני נשואה פלוס ילדים.יש לי בעל מדהים ומשפחה מדהימה.
מבחינה שכלית אני ממש לא רוצה להיות עם אשה אין לי עניין להרוס את מה שיש לי.
הבעיה מתחילה שתמיד הייתי בטוחה שהמשיכה שלי תעבור במיוחד אם אני נשואה לגבר. מה שלא קורה. אלה בדיוק ההפך זה רק מחריף. בעלי המון שואל אותי אם אני לסבית אני תמיד אומרת לו שמה פתאום והוא לא מאמין לי.
איך אפשר לשנות את הנטיה הזאת. אני רוצה להיות כמו רב הנשים בעולם שלא מפנטזות על החברות שלהם.
אשמח לתשובה כי אני ממש נואשת!!

טוליפס

קראתי אותך ורוצה לשתף אותך במחשבותיי...
אני גם מתלבטת מתעסקת בנושאים דומים. אני מבינה את הרצון לשמור על הקיים, ומבינה גם את התשוקות שלא מרפות. לא ברור לי אם תמיד נמשכת לנשים, האם יש לך גם משיכה אל גברים, או שלא ופשוט חשבת שתוכלי לפתח משיכה אל גבר אם תתחתני איתו... אבל ממה שנראה לי הוא שאת מספרת שאת לא מוצאת בנישואים עם בן זוגך את התשוקה והמשיכה שאת זקוקה לה, על אף היותו גבר מקסים שותף לחיים טוב וחבר יקר.
אם הייתה ביניכם בעבר משיכה, רגשית פיזית, אז אולי זה משהו שניתן לעבוד עליו במידה מסויימת בעזרת איש מקצוע, לעבוד על מה שביניכם. ואז דגשים בחיים אולי משתנים קצת או הרבה. אבל אני לא חושבת שאפשר לשנות נטייה - אני חושבת שאם את חושקת בנשים, רוב הסיכויים שזה תמיד יישאר שם. תמיד הן יהיו מושא אהבה ותשוקה, כי זו את וזה מה ש'עושה לך את זה'. אלו ההעדפות הרגשיות הנפשיות העמוקות שלך. כמו כל דבר אחר אפשר להדחיק דברים, אפשר להפעיל מנגנוני הגנה נפשיים שונים (-שזה תהליך שהוא פחות מודע ובשליטה) אבל גם לכך יש מחירים - זה לוקח אנרגיות, זה גורם אולי להקהייה של הכל, לא רק של המשיכה לנשים. ובכלל לא ברור שניתן לעשות זאת... כמו שאמרתי זה לא תהליך מודע. נשמע אף שאצלך קורה התהליך ההפוך - שאת מרגישה יותר ויותר מה את רוצה מהמקום העמוק שלך. רק שזה לא מסתדר עם התפיסות לגבי החיים, עם מה שלמדת, עם מה שבנית. דווקא בעלך נשמע לי מבין את המצב. אני לא יודעת באיזו נימה הוא שואל אותך אם את לסבית, האם בכעס? בחשש? בניסיון להתקרב? מתוך רצון למצוא פתרונות יצירתיים למצב? כי הוא מרגיש דחוי? כי היה רוצה לפתוח דברים ולנסות הסדר אחר ביניכם? (לאוו דווקא גירושין). לא ברור לי מה הוא רוצה. ברור שאת מבוהלת מזה מצד אחד, ומצד שני זה לא יעלם מה שאת מרגישה.
אי אפשר כנראה לשנות נטייה, אפשר לחיות עם כל מיני החלטות ולהתארגן איתן בכל מיני אופנים, כשלכל סידור יש את היתרונות והחסרונות שלו. (-אפשר להדחיק, אפשר להתיק למשהו אחר, אפשר לחיות בפנטזיות, אפשר ליצור קשרים נוספים ולממש בהם חלקית את התשוקות או לגמריי, אפשר לפתוח את הזוגיות לקשרים נוספים עם אחרים, אפשר לנסות לצרף לזוגיות מישהי, אפשר בהסכמה או בהסתר, וכמובן אפשר גם להיפרד ולבנות דברים מחדש אחרת, אפשר כל מיניי דברים בהתאם למי שאת מי שהוא מצב בחיים וכו')
מקווה שעל אף שדבריי הם לא מה שהיית רוצה לשמוע, שהם עוזרים בכל זאת באיזושהי צורה...

Tulips10

New member
הי

א. תודה על התשובה.
ב. אף פעם לא היתה לי משיכה לבנים בחיים לא ראיתי גבר ורציתי להיות איתו אני תמיד חשבתי שזה יבוא לי עם הזמן מה שלא קורה..
תודה בכל אופן!!!

למעלה