שלום

שלום

הי, השבוע הייתי באימון ובמקלחת פתאום נעמד לי וכולם התחילו לצחוק עלי ולקרוא לי בשמות. האם אני הומו? למה זה קורה? אני בסדר? תודה

Blackice

New member
שלום לך ובוקר טוב ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, קח לך
, תתרווח ותרגע.
. וברוך הבא לפורום.
מה זה אומר שעמד לך? שמערכת הרביה שלך עושה רושם שהיא מתפקדת. זה קורה. בכל מני מקומות ומצבים- ללא קשר לגירוי מיני. זה לא אומר שאתה הומו. זה לא אומר עליך שום דבר רע. רק אומר על החברים שלך שהם ילדותיים שצחקו עליך. הומוסקסואל הוא אדם המעדיף לקיים יחסים מיניים עם בני מינו. אם אתה באמת מוצא את עצמך נמשך לבנים ורוצה.. נגיד, להתנשק איתם וכו´ - אז זה סיפור אחר ויכול להיות שאתה הומו או בי. אבל אם כל הסיפור הוא שעמד לך במקלחת- אז אין לך מה לדאוג וזה לא אומר שום דבר על המיניות שלך. (חוץ מזה שהיא עובדת
) מקווה שעזרתי ארז

בטח שהיא עובדת

אולי אפילו שעות נוספות... אבל במקלחת זה היה משונה. הסתכלתי על כמה חברים והרגשתי משונה ואז זה קרה. כנראה עמדתי כמה שניות והסתכלתי על חבר שלי מתרחץ ואולי קצת בהיתי עד שמישהו התחיל לצעוק עלי. ואז כולם התקבצו סביבי והתחילו לצחוק ולקרוא לי בשמות. אני לא יודע מה לעשות. יש לי חברות וכבר עשינו כל מיני דברים ונהניתי וכל זה אבל כל העניין מרגיש לי משונה ואני מפחד מכולם עכשיו. כולם כבר כמה ימים מקניטים אותי ואפילו קצת מתרחקים. מה לעשות?

TwelveEyes

New member
"ברוך שעשני אישה" ../images/Emo6.gif

עזוב, הם ירדו מזה בסוף.. ואם לא, אתה תמיד יכול "לאיים" עליהם
עכשיו, השאלה היא אם זה היה משהו חד-פעמי או אם זה משהו שכבר קרה בעבר... כי אם זו לא הפעם הראשונה או היחידה, כדאי שתתחיל לשקול אם אתה בי (מאחר והיו לך חברות.. קרוב לוודאי שאתה לא הומו)

TwelveEyes

New member
תלוי מאיזו בחינה...

אתה מסתכל על זה, האמת.. כי גם להיות אישה זה נאחס. במיוחד במדינה הדפוקה הזו...

למעלה