רציתי לשאול אם זה דבר לגיטימי להעיף חתולה מהשולחן עם מחבט יתושים שנראה כך כלומר לתת לה עם זה טפיחות עד שהיא תעוף מהשולחן
הבן זוג שלי שגר איתי בדירה טוען שזה לגיטימי והיא חתולה.
אותי זה מטריד מאוד
מה אתם חושבים?
לא מחבט יתושים ולא שום דבר אחר. פשוט תורידו אותה מהשולחן, לא צריך להשתמש בכוח - רק להתמיד. אפשר להוסיף סימן מקדים כמו מילה כלשהי או מחיאת כף ואחרי כמה פעמים היא כבר תבין את הסימן.

שימוש במחבטים לסוגיהם אינו לגיטימי על אף אחד ויכול לגרום לחתולה להגיב באלימות (בצדק. יגיע לכם). בן הזוג צריך לשנות את קו החשיבה שלו: לא מרביצים ולא ײטופחיםײ עם חפצים לא לילדים ולא לבעלי חיים. הם תחת חסותנו ואנו צריכים לנהוג בהם בצורה ראויה.
לי יש סימן אחר, יש בקבוק בושם קטן שנגמר שהיא לא אוהבת את הריח, ברגע שאני מצמידה את הפיה לאף שלה (כמובן בלי לרסס) היא יודעת שזה הסימן לרדת מהשולחן\ לצאת מהחדר.
הבן זוג שלי אוהב לנקוט בשיטות פחות עדינות וכשאני מעירה לו על כך הוא (בתור מישהו שמעיד על עצמו שאוהב מאוד חתולים) טוען שזה לגיטימי ושזה לא פוגע בה ומתנגד לכל טענה אחרת שאני מביאה.
אגב, ההשוואה לילדים עלתה גם לי מיד בראש, אבל כששאלתי אותו אם זה לגיטימי מבחינתו לעשות את אותו הדבר לאחיין שלו הוא הזדעזע מההשוואה...
שהחתולה שלי עולה אני מוחא כף חזק אומר לא ומוריד אותה
אם היא לא משתכנעת שם אותו דקה בעונש בחדר אמבטיה שם הארגז חול שלה ואז שאני פותח אחריי דקה את הדלת והיא יוצאת מייללת קצת היא פתאום נהיית חתולה טובה ירושלים