שלום...

chimchim

New member
שלום...

שלום לכולם.
שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על חתולים ואני חובבת כלבים מושבעת... יש לי שתי כלבות דניות-גאיה וסטפני.גאיה בת 7 וסטפני בת 4 . שתיהן אלופות הארץ וסטפני גם אלופת אירופה ואלופה בין לאומית... אני מחפשת כבר זמן מה פורום שבו אמצא אנשים שמזדהים איתי באהבתי המטורפת... מקווה שמצאתי. יום נעים

זיו25

New member
הי ../images/Emo70.gif

הפורום מדבר על כל מה שזז , כך שאת יכולה להיות רגועה. יש לך תמונות של הכלבים ? (כלבות, בעצם...) ברוכה הבאה! בברכה, זיו.

sagi.exe

New member
מצאת אנשים שמתים על בעלי חיים...

באשר הם. אני אישית לא מעריץ של אלופים ובני בניהם של אלופים, עם תעודות והוקרות, אלא בעד לאמץ ולגדל דווקא את אלו שלא שפר עליהם מזלם (גם אם הם לא מביאים הביתה תעודה יופי...). אבל אוהבי בעלי חיים באשר הם יבורכו... ברוכה הבאה.

chimchim

New member
חייבת לענות לך...

מכיוון שהיה ידוע מראש שתשובות כגון אלה יתקבלו אחרי התפרצויות הגאווה שלי ומכיוון שאני רגילה לכאלה וחוויתי רבות כאלה בחי אשיב לך כיכלבה דנית ממליטה בהמלטה בין 5 ל15 גורים.הגורים מכפילים את גודלם כל חודש עד להגיעם לגיל חצי שנה.אין אנשים רבים המוכנים לגדל כלב דני בתוך בית חם ולא בחצר( תנאים שאינן מתאימים לדני שהוא מטבעו כלב עדין ורגיש המתואם לבית)גורים דנים ננטשים ונזרקים לרחוב.ומי יאמץ כלב בגודל כזה לאחר שנמצא משוטט ברחוב.?... את הכלבה השנית הראשונה שלנו לקחנו בלי שמץ של מושג מה יעלה בעתידה מבחינת התחרויות. זה היה מקרי ונסחפנו. בוודאי שאם הייתי מגדלת כל כלב אחר הייתי מעניקה לו את אותה כמות של אהבה אדירה. עובדה- הכלבה הקודמת שלי היתה בוקסרית מעורבת שנמצאה נטושה ושוטטת דם בליל חורף גשום... מקווה שתבין.

natalyrst

New member
לי יש כלב דני ענק זכר

והוא מקסים. הוא ענק וקוראים לו פיצי. והכלבת מאסטינו שלי המליטה פעם 16 גורים!!!!

שלומיקו

New member
הדני הוא מטבעו כלב עדין

המותאם לבית ?? הדני הוא במקורו כלב ציד לחיות גדולות ומשמש גם ככלב שמירה . מהיכן המידע שלך שדני הוא כלב שלא טוב לגדלו בחצר ? אשמח ללמוד ששגיתי אבל רק אם תצייני מקור אמין ולא אמירות שלך .

chimchim

New member
באופן עקרונה אתה צודק

אבל מניסיוני האישי עם הכלבים הללו אני יודעת שהם נוטים להיפוכי קיבה, מחלות עור משיפשופים וכו´... מניסינוי האישי ( הלא כל כך נרחב אומנם) התחוור לי לדעת כי דנים הם אכן עדינים. כלבתי הבוגרת היא הכלבה היחידה שנותרה בחיים מהשגר שלה. כולם מתו בגיל צעיר מטיפול לקוי, ממזג האויר וכו... לא בטוח שמבחינה מדעית אני צודקת. זהו ניסיוני.

למעלה