שלום

monik21

New member
שלום

תבעתי ספרית על רשלנות ושירפת שיערי לאחר שלא עמדה בהבטחה לשקם את שיערי ואני נאלצת לשלם לספר אחר על מנת לשקם אותו ומדובר באלפי שח במשך לפחות שנתיים עד שהוא נחתך ונפל
לאחר שביקשה פעמיים דחיה למתן כתב הגנה וקיבלה עדין לא הגישה וכשביקשתי פסק דין ללא מתן כתה הגנה השופטת נתנה לה ארכה של עוד שבועיים מבלי שהיא כלל ביקשה כשגם הפעם לא הגישה השופטת פסקה שעליה לשלם את התביעה 3 שעות לאחר מכן מזכירת השופטת מתקשרת להגיד לי שהתקבל כתב הגנה והשופטת מבטלת את פסק הדין עד למשפט..במשפט היה בולט שהשופטת לטובתה..הנתבעת עצמה היתה חוקרת בעבר וכמובן שיש לה קשרים..למרבה הפתעתי השופטת לא היתה מוכנה לקבל את חוות הדעת שהבאתי אבל את חוות הדעת שלה כן קיבלה וכהנתבעת טענה שביצעתי פעולה כימית בשערי לפני שהגעתי להחלקה אצלה השופטת כלל לא שאלה אותה אז אם ראית שהתובעת ביצעה פעולה כימית כלשהי למה מרחת לה את חומר ההחלקה ויתרה מכך לא נתנה לי להגיד את זה ופסקה שאין לי מספיק הוכחות ...למרות שכתב התביעה מלא בתמונות חוות דעת של 2 ספרים ושיח בין הנתבעת ואני ...האם ניתן לעשות משהו?

monik21

New member
פסק דין

תודה רבה על ההתייחסות השופטת הבהירה לי שאין באפשרותה לקבל את התביעה אני מחכה לפסק הדין כבר שבועיים למרות שנאמר לי שתוך שבוע עליה לתת את פסק הדין מקדימה את המאוחר האם לאחר פסק הדין למרות שזה הית דין לתביעות קטנות ניתן לערער והאם ניתן לשופט אחר מכוון שלאורך כל המשפט היה ברור שהשופטת מוטת..המון המון תודה

למעלה