שלום!!!

peta wilson

New member
שלום!!!

טוב אז בעצם יש לי כלב פנצ´ר בן 4 נורא נורא חברוי (וחמוד..) אבל בזמן האחרון הוא נהיה נורא תוקפני הוא נובח ומשתולל, מה עושים?? עוד שאלה הכלב שלי כל הזמן עולה על הספות (הוא יודע שאסור לו..) איך מונעים זאת??? תודה!

ספר לנו עוד פרטים

האם הכלב מסורס? ואם לא? האם אולי התווספה לכם חייה נוספת בסביבה? האם השתנה משהו בבבית? באוכל שלו? באזור השינה שלו? מה מצב הפרזיטים אצלו? תולעים? קרציות? פרעושים? אולי הוא סובל מגרדת או כאב בטן? איך היציאות שלו? איך מצב הרוח שלכם? האם אתם השתנתנם? האם יש אווירה של עצבנות? זה משפיע על הכלב. האם יכול להיות שהתחלתם בזמן האחרון להתעלק עליו יותר מדי בענין העליה על הספות וזו התגובה שלו? מציע לפרק את הטיפול לשני חלקים ולא ביחד: התוקפנות לחוד והעליה על הספות לחוד. נסו לדחות את הטיפול בספות לזמן אחר. ובינתיים צפו את הספות בניילון (באופן זמני). הכלב לא יאהב את הניילון. בתקווה שיש לו מקום שינה אהוב משלו. אם אין לו אז תייצרו לו אחד כזה. תתעלמו לחלוטין מהעלייה שלו על הספות (כשהם עם ניילון) ונסו לטפל בבעית התוקפנות. נסו לפנק אותו במיוחד בימים אלה כדי לנסות לבודד את העצבנות שלו ולגלות את סיבותיה. צאו איתו לטיולים ארוכים ונסו להיענות לבקשותיו. קחו פסק זמן של שבוע כזה ותראו אם חל שיפור. ואם אתם כבר יודעים ממה נובעת העצבנות שלו. במידה והכל ידוע ומסתדר - תתחילו לטפל בבעית הספות. כשתגיעו לבעיה הזו נחשוב על פיתרון.

natalyrst

New member
שלום וברוכים הבאים../images/Emo24.gif

ממה שאני יודעת לכלביי פינצ´ר יש אופי די תוקפני לא??? ובקשר לספות, תוריד אות כל בזמן, וכשהוא למטה אולי תיתן לו צ´ופרים? ככה אולי הוא יבין...

peta wilson

New member
אז בעצם

הכלס לא מסורס - אבל הוא אף פעם לא היה עצבני לפני.. שום דבר לא השתנה חוץ מהעובדה ששיפצנו את הבית בזמן האחרון אבל זה היה לפני שבוע שבועיים אני לא יודעת מה אני יכולה להגיד הכל אצל הכלב בסדר אין לו פרזיטים טולעים וכל שאר השטיות הוא בסדר גמור אני יכולה רק להגיד שכשהוא איתי הוא רגוע רק כשמישהו דופק בדלת הוא משתגע או מישהו עובד ברחוב אבל זה רק בשבוע שבועיים האחרונים .. לפני כן הוא היה שקט (הוא אפילו נשך אותי!- לא שזה מה שפמריע לי)

למעלה