שלום!

Airbag

New member
שלום!

מזל לטוב לפתיחת הפורום החדש! אבל, אני לא מבינה מה ההבדל מפורום חיות מחמד? בכל מקרה, הכלבה שלי בייחום ראשון ואני צריכה כמה שיותר מידע על ייחום של כלבה. מה עושים כשבאים כלבים לא קשורים ומתחילים לרדוף אחריה? וגם, עכשיו כשהיא לא יכולה לצאת לשחק לא קשורה היא נורא משתעממת ולא מוציאה אנרגיה... תודה.

זיו25

New member
../images/Emo51.gif

אז ככה, תמיד אפשר לעקר או לתת זריקות נגד הריון (שדי מסוכנות כי הן גורמות לסרטן בהמשך) , בהנחה שלא עשית זאת, הרי שגדודי כלבים מסתערים כעת על כלבתך הקטנטנה וחושקים בה. מצב זה ימשך כשבועיים ימים, ובהם ההליכה איתה תהייה די קשה, מכיוון שכמו שאת כותבת - כלבים רבים נמשכים לריחות שהיא מפיצה. המצב הזה יעבור תוך כשבועיים בערך. יש לך תמונה שלה? בברכה, זיו.

Airbag

New member
אוי, יש לי תמונה אבל...

אבא שלי הרס את המחשב אז הכל נמחק...
העלתי כמה תמונות בפורום חיות מחמד פעם, יכול להיות שזה עדיין בקבצי הפורום? לא נורא, היא טריירית בלונדינית קטנה וחמודה, עם עיניים שחורות ומתוקות! לפי מה שהבנתי זה נמשך 3 שבועות ובינתיים כלבים לא מסתערים עליה, רק דוחפים את הראש שלהם להריח(מה שמרים אותה באוויר כי היא כזאת קטנה...) ורק בהמשך זה נהיה עוד יותר בעייתי... אנחנו שמים לה תחתונים מיוחדים שסופגים את ההפרשות, אבל היא לא כל כך משתפת פעולה כשמנסים להלביש לה אותם. מה שהכי חבל זה שהיא תקועה בבית, היא הרי עדיין גורה (8 חודשים) ורוצה לשחק....

למעלה