שלום ! שמי ורוניקה ואני בשלבי למידה מוקדמים יחסית של הפאגאניזם. פורום חביב ביותר ואשמח ליטול חלק :)
R Rain88 New member 26/11/02 #1 שלום ! שמי ורוניקה ואני בשלבי למידה מוקדמים יחסית של הפאגאניזם. פורום חביב ביותר ואשמח ליטול חלק
J Justin Angel New member 26/11/02 #2 ברוכה הבאה ג´סטין אנג´ל, נעים להכיר אותך את יכולה לציין אולי אלו מהמסורות הפאגאניות הרבות למדת?
R Rain88 New member 26/11/02 #5 הו תודה רבה! אני לא ממש מתמקדת במסורת אחת מסויימת, ויהיה גם נכון יותר לאמר ´לומדת´ כי ככה זה נשמע כאילו סיימתי קורס. קראתי על דרואיזם, שמאניזם, וויקה ועוד. אכן ג´ון, אני מודיע בגאווה כי הצלחתי.
הו תודה רבה! אני לא ממש מתמקדת במסורת אחת מסויימת, ויהיה גם נכון יותר לאמר ´לומדת´ כי ככה זה נשמע כאילו סיימתי קורס. קראתי על דרואיזם, שמאניזם, וויקה ועוד. אכן ג´ון, אני מודיע בגאווה כי הצלחתי.
V voodoo childe New member 26/11/02 #6 אם מותר להוסיף אז גם אני ברך הצטרפי לפורום זה. אני יוגב ואני קורא את הפורום הזה ומגיהב לעיתים רחוקות. אני קראתי לרוב על וויקה ועל שאמאניזם ואשמח ללמוד מאנשי הפורום.
אם מותר להוסיף אז גם אני ברך הצטרפי לפורום זה. אני יוגב ואני קורא את הפורום הזה ומגיהב לעיתים רחוקות. אני קראתי לרוב על וויקה ועל שאמאניזם ואשמח ללמוד מאנשי הפורום.