שלום

KKANY

New member
שלום

אני מעריץ של דריה לא ידעתי שיש פורום אני מת על הציניות של אני לא ידעתי שיש כאן פורום דריה אני גולש באתרים באנגלית אתר1------------אתר 2------------אתר 3------------------ ******************************************************** ראיתי גם את הסרט "האם זה קולג´ כבר" סתם שאלה? זה יצא או יצא בישראל אתר1----------------לה לה לה לה לה אתם עומדים לי על הצוואר---
אתר 2---------------לה לה לה לה לה אתם עומדים לי על הצוואר---
אתר 3---------------לה לה לה לה לה אתם עומדים לי על הצוואר---

E l i a n

New member
יי! עוד אתרים על דריהההה!

תודה איש
ו..למרות שהפורום נראה גוסס, הוא לא! בזכותך!
לגבי הסרט..ממ..אני לא יודעת..
אני עוד לא מה"מכורים" לדריה.. אבל בעתיד,יש למה לצפות. אגב, השבת על הסקר של הפורום? אם כן- איזו תשובה ולמה אם לא- אתה לא חושב שהגיע הזמן?
"..תרימי את הראש,תראי שמיים.. לאן את הולכת,כשיורדים המים..".. בלה בלה ושיט כזה
להחיות את הפורום ויהי מה! -לילה טוב,אנשים- נ.ב. מה דעתכם על החסות של "סלכלום"? נכון שהיא פשוט מ-ה-מ-מ-ת?! (not!!!)

KKANY

New member
גם

אני עדיין לא מהמכורים עניתי הזה עם השלט "ניסוי ביולוגי............. הגיע הזמן שיתקעו אותה על אי בודד עם קווין לא ממש לא ממש לא קווין תתעלף מחוסר קניונים על האי אין סיכוי

buffstar

New member
היי לכולם גם אני חדשה

קוראים לי נגה ואני מתה על דריה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הענות של הסדרה בDVD?

KKANY

New member
לא

חושב אפשר אבל הורדתי את הסרט "איז איט קולג´ יט" ואני מתאר לעצמי שיש את כל הפרקים בIRC או בקזה תרשמי את שם הפרק וזה יוריד

E l i a n

New member
ברוכה הבאה, נגה! ../images/Emo24.gif

מקווים שגם בזכותך,הפורום ישרוד ויפרח
אממ..שאלה לי אלייך..בתור אחת שמתה על הסדרה (את-לא אני). את יכולה לתת לי מספר עובדות שמאוד חשוב שאני אדע, כדי להבין את הרוב של הפרקים? כאילו, מי חבר של מי, שמות של דמויות. שלא תחשבי שאני לגמרי לא יודעת. אני יודעת את הבסיס של הבסיס, ואני גם שומעת מאנשים מסויימים גם על הסדרה, אפילו בלי שהם יודעים שאני מקשיבה להם..וקולטת "פירורים".
לגבי שאלתך.. אני לא יודעת, אבל..אולי תנסי לשאול או לבדוק באתר של אמ.טי.וי?.. בהצלחה
! ממני,שיהיה לכולנו שבוע קסום. אליאן.

GK_FF

New member
אוליי אני יכול לעזור {דריה וג´יין}

עונה ראשונה
דריה מאוהבת בטרנט עונה שניה
דריה מאוהבת בטרנט עונה שלישית
ג´יין פוגשת את טום, דריה עוזבת את טרנט עונה רביעית
בסוף העונה דריה מתנשקת עם טום וג´יין והוא ניפרדים is it fall
לסבית מתחילה עם ג´יין, דריה וטום מנסים להיות זוג עונה חמישית
דריה וטום זוג is it collage
דריה וטום נפרדים

GK_FF

New member
שלום חדשימשים...

אחלה אתרים!!! אי אפשר ליקנות את דריה בDVD כי זה עוד לא יצא (הסידרה עצמה), את הסרטים אפשר ליקנות בכל מיניי אתרים נחמדים, אפילו אתר ישראלי! ולקישורים יותר ישירים: IS IT FALL YET ? IS IT COLLEGE YET? (ד"א, אם כבר יש לי היזדמנות לתת דעה, "איז איט פול" ניראה לי יותר שווה, קודם כל אני חושב שזה היה סרט יותר נחמד, אבל אני כבר לא בטוח, בלי קשר, שניי הפרקים המצורפים איתו (שימי לב ב"תכונות נוספות" (Special Features) באתר) ממש (!!!!) שווים!!!

למעלה