שלום

may24

New member
שלום

שלום לפורם אופנה מלאה מה שלומכן? למה הפורם כל כך שקט, קדימה בנות להיכנס בהמוניכם. ספרו לי קניתם משהו מעניין לאחרונה? שלכם, מאי

DREAM111

New member
היי מאיוש

מה שלומך? אני עושה לי חיים משוגעים באילת. פה חם וכייף אנחנו הולכים לבריכה ונהנים. כמובן שגם קניות עשיתי קצת. במתאים לי האמת לא מצאתי כלום ואני שמחרימה אותם הייתי מוכנה לנסות והתאכזבתי שניסו למכור לי סריג שהתחיל להיפרם. בסופו קניתי מספר חולצות בשרינה ואולי אקפוץ שוב לקנות עוד איזה גינס.

may24

New member
שלומי מצויין

מה איתך, עושה חיים משוגעים באילת???? בטח שם לא יורד גשם כמו אצלנו בלי הפסקה, אני מקווה שאת באה ביום שישי כן? לגבי מתאים לי,האמת שבגלל שהם לוקחים כל דבר שמחליפים מנסיון אז בדרך כלל זה בגדים שנלבשו כבר,אז צריך להיזהר ולקנות בגדים עם טיקט. שמרי על עצמך וחזרי מהר מהר, מאי

פז פז

New member
רכישה ב- OUTLET בהרצליה

למרות שבעבר קראתי כי קשה למצוא דברים טובים במתאים לי ב- OUTLET אני רוצה לציין כי הגעתי והייתה סחורה בשפע. אמנם מרבית הדברים היו מהעונה שעברה...אבל לגביי בגדים קלסיים אין הבדל. לי הייתה בעיה קלה למצוא כי את המידות הקטנות חסר ומידה 5-6 יש בשפע.. אבל, חיפשתי ומצאתי מכנסי כותנה יפות בסגנון שנימכר תמיד ב- GAP אם כיסים מאחור וגיזרה גבוהה אבל לא גבוהה מידי. כל זה ב- 99 ש"ח למיכנס. אז ברור שקניתי שניים

may24

New member
תתחדשי......

אז אני הייתי במתאים לי עודפים באלנבי בת"א ושם יש את המידות הקטנות יותר מאשר את הגדולות 1-3 בעיקר אז שווה לך לנסות שם יש שם מציאות גם משנים קודמות. אז תתחדשי ותהני, מאי

למעלה