שלום....

sun flowers

New member
שלום....

שלום אני אנה.... ואני חדשה.... המון אני חושבת .....אבל החלטתי שאני יספר.... אני נוסעת לבריכה של הנבחרת של חולון איפה שאני גרה.... ויש שם מציל מה זה חמוד.....ויפה תואר....הוא בן 40.....הוא כל הזמן מסתקל עלי.... חברה שלי מתאמנת שם... והיא אמרה שהוא כל הזמן מנסה לגעת בה..... אני נורא מפחדת!!! לפני שהיא סיפרה לי את זה .... לא שמתי לב לזה.....אבל עכשו יותר ויותר אני לא רוצה לבוא לבריכה....אנחנו מדברים המון!!! שעות.....והוא נורא נחמד.... אולי הוא מקבל רושם שאני לא רוצה להעביר... היום... הוא אמר לי משפט נורא מפחיד.. הוא אמר לי לא חשוב הגיל העיקר התרגיל...זה מפחיד!!! מה עושים איך מתיחסים...?? איך צריך להתיחס??? בת 16

שלום אנה וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

איך מתייחסים? ראשית, את עדיין מתחת לגיל 18 ואם האיש מנצל את העובדה שהוא באופן כלשהו אחראי עליך (מה שנקרא "יחסי מרות"), אז הוא עובר על החוק... ושנית, מה את רוצה שיהיה? את מעוניינת בקשר הזה? טוב לך איתו - אפילו שהוא נחמד לדבריך, את לא חייבת לאפשר מגע מיני אם זה לא מה שאת רוצה. ונגיד שיהיה קשר מיני ביניכם - האם הוא לדעתך יציג אותך כבת זוג שלו, כשאת יכולה להיות הבת שלו? או שהוא יקיים את הקשר איתך בסתר ועם עוד כמה במקביל? בקיצור אנה, מה שאני שואלת אותך כאן זה אם את מעוניינת בקשר הזה, אם הוא נראה לך טוב ותורם לך או שהיית מעדיפה לוותר עליו ולפתח קשרים עם אנשים שאת גם נמשכת אליהם, שהם יותר קרובים לך בגיל ותחומי העניין.

sun flowers

New member
תשובות

קודם כול תודה.... אתם עושים פה ממה קדוש לדעתי....אז תודה... המ... אני לא רוצה כזה קשר ממש לא!!!! למרות שלפעמים הוא נורא חמוד וכיף לדבר איתו....והוא ממש לא נירא בן 40... הוא נירא בן 20 ממש לא מגמזימה.... אבל אני לא רוצה קשר איתו.... הוא אומר לי שאם הוא היה בגיל שלי היתי קופצת עליו .. זה התנשאות....והוא מחבק אותי ומנשק אותי על הלחי כשאני באה....וזה נותן לי תחושה שהוא פולש לתחום שלי... אין לי הסבר לזה.. יום אחד הוא רצה לחבק אותי אבל הוא ראה את אבא שלי....אז הוא לחש לי באוזן.. היום לא מתחבקים אבא פה.... והוא צחק... אני פוחדת.... אז שוב תודה!!!

לי את נשמעת דווקא מאוד ברורה

את לא רוצה קשר. את חווה את הייחס שלו כלפיך בפולשני, לא רצוי ומתנשא. סיבות מאוד טובות להתרחק מהאיש... אבל מעבר לזה, אני נשארתי עם חשש מסוים שהוא בכל אופן עלול לעשות עוד ועוד ניסיונות כלפיך וכלפי נערות אחרות. האם יש מבוגר כלשהו שאתן סומכות עליו, שאתן יכולות לשתף במה שקורה כדי שיתערב למענכן, ידבר עם הנהלת הבריכה לגבי ההתנהגות של האיש? אין שום סיבה שתרגישו פחד כשאתן הולכות לשחות בבריכה.

למעלה