שלום:)

p i x i e

New member
שלום:)

בגלל האינטרנט התקלקל לי לא יכלתי להגיב ליחס שקיבלתי בפורום. אני שאלתי(למי שזכור)משהו בקשר ליול וגסטין אנגל תקף אותי ואמר כל מיני שטויות שממש לא היו לעניין. אז קודם כל היה לי יול נחמד...עם טקס נחמד...יול שמייח(כי לא הספקתי) אה ושנה טובה! הנקודה שלי היא שהיחס שקיבלתי היה ממש לא לעניין והאמת זה די עיצבן כי לא ציפיתי לכזאת תוקפנות.אני יודעת שזה ממש לא יעניין אף אחד אבל אני יעדיף להתרחק מהפורום הזה ורק בגלל היחס של גסטין אנגל. כדאי שתבדק מה אתה צריך לשפר בנוגע להתנהגות שלך..ואני לא מנסה לפגוע או משהו כזה ובטח שלא לריב.אבל בכל מקרה חבל שאנשים יצאו מהפורום בגללך.

TheBlueOne

New member
פיקסי.. ../images/Emo24.gif

הממ בואי נגיד את זה ככה... נראה לי שמה שעברת ייקרא בפי "טבילת אש" .. דרכיו של ג´סטין נסתרות הן.. (כמו דרכי האל :) ) - אל תנסי לשנות אותו. קבלי אותו כמו שהוא (ככה אנחנו אוהבים אותו.. נכון חבר´ה? ) לגביי היחס- יש פה אנשים רבים וטובים אחרים. אל תקחי אותו כמדגם מייצג. בשמחה שאר חברי הפורם ייענו לך על שאלותייך... תמיד. מקווה שתישארי עמנו.

Justin Angel

New member
עכשיו כבר הגזמת.

השם שלי עם גרש! גרש! השם הוא לא גסטין, או ג´אסטין, אלא ג´סטין. ובקשר לשאר השטויות בהודעה, התגובה שלי: איזה חמוד אתה, אולי אם כבר תארגן אספסוף זועם שיבוא ויפרוץ את דלת הבית שלי, אני מוכן בשמחה ליצור אפקטים של רעמים וברקים בשביל הדרמטיות. ("שרפו את החיה!" - פרנקשטיין, הסרט האיכותי ביותר בשחור לבן) וכנאמר, איזה חמוד אתה :) כמו אחד מהילדים השמנמנים שפשוט כל-כך כיף לצבוט להם את הלחיים :)

TheBlueOne

New member
הממממ איפה בדיוק

החסרתי את הגרש? :). לא נראה לי שהחסרתי.. תבדוק שוב.

הוא לא התכוון אליך...

ולא צריך להתרגש יותר מדי מג´סטין... הוא טיפה מתלהם וזה ידוע לרוב חברי הפורום. צריך פשוט ללמוד להכניס את ההודעות שלו לפרופורציות
dia leogahnn כתב לפני כמה זמן איך בדיוק צריך לגשת להודעות של ג´סטין - ובמיוחד, לא להעלב ולא להפגע. הרבה פעמים יש כוונות טובות מאחורי ההודעות שלו, אבל הן מוסתרות טוב D-:

Justin Angel

New member
אני מוחה.

ההודעה שכתבתי לפיקסי הייתה מונסחת בצורה רהוטה וישירה לעניין, אם הוא רוצה שמישהו יחזיק לו את היד ויקשקש לו על אמא אדמה שיילך להיפים ניו-אייג´רים, אם הוא רוצה ללמוד מלקחי החיים של חברי הפורום ,אשר לנו לקח תקופת זמן לא מבוטלת להשיג, אז את זה הוא כן יכול להשיג כאן. בהודעה שלי כלפיו לא הייתה נימה של תקיפה אישית, אלא הבעת דיעה מקובלת לחלוטין על זה שפאגאנים מתחילים לומדים על החגים יומיים לפני החג כאילו הם נבחנים על החומר אוטוטו, ואז לבטח שוכחים את כל מה שקראו שבועיים אחר כך, בלי להפנים כלום. אם הוא לא יכול היה לקרוא הודעה בלי טיפה של התקפה אישית כלפיו (נדיר, אני יודע) אלא התייחסות למגמה כללית, אז אולי באמת הוא לא צריך להיות כאן. (כנאמר, אם אתה רוצה את אמא - אני בטוח שאתה יכול למצוא אותה לבד) ואגב, זה באמת לא מנומס להפנות קובלנה על אדם פרטי לקבוצת אנשים עליו הוא מתקשר. זה נחשב גס רוח, וולגארי וילדותי, לפחות בעייני. ברכות זוהרות

TheBlueOne

New member
בדיוק.. :) ובגלל זה

ההודעה שלך - ג´סטין , לא ברור אל מי היא מכוונת.. עד כמה שידוע לי פיקסי זה She.. :). שבוע טוב!

למעלה