שלום

the dark ooze

New member
שלום

פורום המוקדש לפינק פלויד? נחמד, נראה לאן זה יתפתח.. תגידו, שמתם לב שבדארק סייד מופיע הקטע הבא?: New car, caviar, four star daydream, Think I´ll buy me a football team ובכן.. ייתכן וחלקכם לא זוכרים, אבל בחומה.. כאשר המורה לוקח את המחברת הקטנה של פינק וקורא אותה - אלו אותן מילים שמופיעות. חביב, הא? :)

meandmeandme

New member
כן... זה ידוע

וזה באמת מוזר, מעניין אם זה באמת חלק משיר שרוג´ר כתב שהוא היה קטן. המממ... חומר למחשבה...

Yael Floyd

New member
כן, הוא גם אומר

mI´m all right Jack keep your hands off my stack זה די נחמד..

כן, גם אני שמתי לב לזה..

זה בהחלט מעניין..

אלה דברים די ידועים

כמו גם שכשהוא הסתגר בשירותים הוא התחיל לשיר ממש חלש איזה שיר מ-Final Cut... אני חושב שזה היה חלק מהשיר Your Possible Pasts.

meandmeandme

New member
כן

הוא גם אומר שמה כמה שורות מpros and cons גם נכון האיש הזה שרואים שנופל לתוך השמיים שנשברים? זה סרטון שהשתמשו בו בסיבוב הופעות של ויש יו ור היר.

meandmeandme

New member
במשפט

יש איש כזה שמתגלגל והופך לעלה ואז לבן אדם ואז לעלה ואז לבן אדם ואז הוא נופל לתוך השמיים והם נשברים.

אודיסאה בחלל 2001

מי שראה את הסרט יידע על מה אני מדבר, ומי שלא אז: היה בו קטע שאיזה אסטרונאוט (קוראים לו ריי) ניסה להשבית את המחשב הראשי בחללית שלו, שנשלחה למשימה מיוחדת וחשאית. המחשב הפציר בריי לא לכבות אותו, ואת תחנוני המחשב שומעים בבירור בשיר של רוג´ר ושמו Perfect Sense. והם הולכים ככה: Please Ray I´m Afraid Ray, my mimd is going Please stop, Ray זו גם הסיבה שניסו לסנכרן את Echoes (ואני לא יודע למה דווקא את Echoes)לתוך החלק האחרון והמוזר של הסרט הזה. זה יצא דווקא טוב, רק אל תנסו להבין מה קורה שם. ראיתי שחיפשו כאן דברים הזויים, אז הסינכרון הזה הוא משו שתואם את הקטגוריה... :)

למעלה