שלום..

• פותח הנושא unagy
  • פורסם בתאריך

unagy

New member
שלום..

אני חדש כאן בפורם ורציתי לדעת עוד קצת מידע על הפורם ומתי הארוע הבא.. האם בשביל הארועים יש לבוא עם ציוד מהבית ואם לא מאיפה ניתן לקנות.. תודה מראש, יואב.

ברוך הבא

ובכן, הפורום הוא פורום משחקי-תפקידים חיים, משחקים בהם מעוררים לחיים מיתוסים, אגדות או סיפורים שנכתבו במיוחד לצורך המשחק. את הציוד למימושו של עולם המשחק באחריות מארגני כל אירוע, בכוד כל שחקן מביא את הציוד האישי והתחפושת שלו בעצמו. במשחקים רבים בהם ערוכים השחקנים בקבצות מקובל שכל קבוצה מקימה את המקום בו היא יושבת כמו את התחפושות האישיות שלה, כך שלמשל קבוצה שמרימה פונדק בעולם ביניימי דואגת לעצמה לאזור לאחרח בו, לאוכל ושתייה שתוכל להגיש וכן הלאה. את התחפושות בד"כ יוצרים שחקנים לעצמם, אם בעצמם (זה באמת לא קשה)- או בעזרת אימא/סבתא/אחות שתופרות. בנוגע לאירועים - יש רק לעקוב אחרי הפורומים. ב´קישורים´ תוכל למצוא לינקים לפורומים נוספים, כמו מדריכים ליצור תחפושות ונשקים, ועוד.

the off player

New member
אתה מחקת לי הודעה?

על מה ולמה? פאשיזם? לקבור שחקנים? תשובות בבקשה. זה ממש ממש לא יפה.

ailag

New member
שאלה של כאלה שלא מכירים..

רציתי לדעת באילו גילאים האנשים שמשחקים. זה פשוט נראה כמו אחד מהדברים של "חבל שלא הכרתי את זה לפני 6 שנים"..

unagy

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

קרארתי ומאוד נהניתי. זה נשמע ממש ממש מגניב! אני אעקוב עכשיו יותר פה. תודה, יואב.

למעלה