שלום

אז חמותי שלי ...

שרק תהייה בריאה. אני ובעלי נשואים כבר חצי שנה.אני בת 24 ולפני זה יצאנו 3 שנים. כל תקופת החברות היא מסתבר "שיחקה " אותה חברה טובה שלי .כשבעצם התברר לי אחרי החתונה ,שלא דובים ולא יער. כי חברה שלי היא לא היתה. אנחנו חיים באירופה ,למזלי הטוב ,בגלל העבודה של בעלי.ועכשיו אני נמצאת בארץ לחודש וחצי בחופשה.ובעלי שם. אמא שלו דורשת לדעת כל רגע איפה אני, מה אני עושה ,ועם מי אני!!!מוגזם!!! בשבתהיא טילפנה אליו אחרי שהיא דיברה איתי ,והיא מספרת לו שאני לא בסדר.שאני מבלה עם חברים שלי , וממנו הבנתי שהיא עצבנית עלי וכועסת עלי!!! ולמה כי יום שישי הייתי עם חברים?שרואים אותם פעם ב...? ואני כמו ילדה טובה בשיחת טלפון איתה ניסיתי לכבד אותה ולא לצעוק עליה.והיא הגזימה!היא הטיפה לי בצורה מפחידה.שכשייש בעל אז אין חברים .ושאני צריכה מהר מהר לחזור לחו"ל כמו שהיא ויתרה על הכל ועזבה את ההורים שלה ובאה לארץ לבעלה. נשבר לי ממנה ומההטפות שלה !!!! עכשיו היא גם זורקת את ההערות על ילדים ...היא טוענת שבגלל שאשתו של אח שלו בהריון אז גם אני צריכה להיות בהריון... מה היא חושבת לעצמה? פשוט נשבר לי ממנה.. מה עושים?

לא עושים כלום../images/Emo184.gif

לוקחים את זה כמו תרופה וזהו. הרי בעוד כמה שבועות תחזרי לאירופה ותהיי רחוקה ממנה. אז מצבך טוב משל אחרות פה שצריכות ללכת כל שבת לחמותן. בכל מקרה לא חלה עליך חובת הדיווח המפורט לחמותך. את תמיד יכולה לספר שהלכת לבקר את בת דודתך או את הדודים וכו´. למה את מספרת בדיוק את האמת? במשפחה קצת שקרים לבנים שומרים על ההרמוניה.

bertap

New member
למה את צריכה לדווח את גמרת

את הצבא, קיבלת פס מבעלך. פשוט לא מדווחים וחיים יותר טוב מקווה שיהיה לך חופשת מולדת מהנה

אין הרבה מה לעשות

את בחופשת מולדת וצריכה להנות מכל רגע לא כל דבר את חייבת לספר לה, תעשי מה שבראש שלך בלי לתת לה דין וחשבון היא לא השוטר שבעלך הפקיד לשמור עלייך אוטוטו את חוזרת והיא תישאר פה ואיך אומרים? רחוק מתוק תהני כמה שאפשר מהחופשה

אז זהו...

שהיא מציקה מצויין בטלפון!!! מעולה בזה. ביחוד ברגשות האשם טוענת שלקחתי ממנה את הבן שלה.ומה יאמרו הורי ?שבגללו אני שם?רחוקה מהם? אבל היא אפ פעם לא מבינה... היא בוכה לי ומרכלת על הכלה השניה שלה כה שהיא רעה אליה ,ולא מתייחסת אליה,ושהיא לא יכולה ללכת לראות את הבן שלה מתי שהיא רוצה ואח"כ הולכת לכלה השניה ומרכלת עלי!!! איך אפשר לחיות עם כזה דבר? ומה יהיה כשאני אחזור לארץ? היום בעלי מתקשר אלי ומבקש ממני שאני אדבר עם אימו כי היא כועסת.אמרתי לו שנשבר לי שתכעס ושנמאס לי ממנה! די,אני לא מוכנה להיות הקורבן שלה כל הזמן.

יש משפט לגשש:"את קורבן והיא מקרבנת"

את לא צריכה להקריב את נשמתך ואת חופשתך הקצרה בכדי לשמוע או לחטוף מימנה טענות, מה עוד שגם כך היא תלך לכלה השניה ותספר ותרכל את ההפך. אז חמודתי הפתרון הוא אחד: שימי פס עבה וחזק. תני לה להלחם עם עצמה ואם היא פולניה היא הרי תכבה את האור ותשב בפינה עד שתרגע. ב ה צ ל ח ה ותהני מכל רגע בחופשתך.

ארץ האש

New member
../images/Emo8.gifמתעלמים?

אני גילית שיטה נפלאה. להגיד : כן כן כן להנהן ולחייך יפה ואח"כ לעשות מה שאני רוצה. בקשר להריון- פשוט תני לה לחשוש שאתם מאד, אבל מאד רוצים ...אבל זה לא בידיך כנראה.... שתתחיל להסתובב בקברי צדיקים ותעזוב אותך לנפשך לכמה חודשים...

שר 1

New member
כדאי לספר לחמות...

למי שנשבר לה מחמותה, להלן סיפור שאולי יעזור להפגת המתח: לאשה אחת היו בן ובת.שניהם נשואים. יום אחד היא נסעה לבקר את הבן ומגלה שאשתו יושבת בכורסא ובעלה (הבן של) מגיש לה קפה וכו´, שוטף כלים,מטפל בילדים וכו´. ואשתו (כלתה) קוראת עיתון,קפה וכו´.אמרה האשה:איזה מסכן בני, כזו קלפטע הוא מצא.וי..ןי..ןי.. כעבור שבוע היא נוסעת לבקר את הבת. והנה היא מגלה שהבת (שלה) יושבת בכורסא ובעלה מגיש לה קפה,עיתון וכו´ ואילו הוא שוטף כלים,מטפל בילדים וכו´. אמרה האשה לכל מי שרק היה מוכן לשמוע: תראו איך בתי הצליחה, איך שהבעל שלה מפנק אותה... אז אם עוד פעם חמותך מציקה לך ו/או משווה עם הגיסה המוצלחת (שאת לא סובלת..) וכו´ תגידי לה שיש לך סיפור בשבילה. ואם זה לא ישפיע אז בפעם הבאה תשאלי אותה אם היא רוצה לשמוע שוה את הסיפור. וכך עד אשר תפנים..

למעלה