שלום...

זיו25

New member
שלום...

פעם ראשונה שלי פה, אומנם אני לא גר בבית שמש... אבל יש לי שם משפחה קרובה (הם גרים בגבעה (?!)) ובסה"כ הכל עיר נחמדה. לבעלי הרכבים כאן, שאלה - איך האוטו מתמודד עם העליות על הבוקר? הרכב שלי בקושי מסתדר עם המישור של גוש דן... בברכה, זיו.

faith2

New member
חחחחח....

זיו, זיו...מה המצב??? שמע, אצלנו יש בעיית "יתר כיכרות, ופסי האטה"....

faith2

New member
חייבת להוסיף...שמוזר...

לראות אותך לא מודגש...חחח

א אלבז

New member
אני חייב לציין..

שהכיכר החדשה שבונים בכורדים זה פיתרון טוב מאוד לצומת המסוכנת שהייתה שם. כל ערב בערך בשעה 8 היה שם ממש בלאגן פעם כמעט אני ויודה עשינו שם תאונה. אני מסכים שיש בבית שמש הרבה כיכרות מיותרים אבל זה כיכר נחוץ לפי דעתי. ובקשר לפסי האטה אני לא רוצה לדבר יותר מידי, אני רק יגיד שזה דבר מטופש ואני מסוגל לרצוח את מי שהמציא את זה!

ועוד משהו בקשר לכיכרות...

כיכר באה במקום רמזורים באותה צומת. תחשבו מה היה בעיר הזאת אם במקום כל כיכר היו מעמידים רמזורים......

זיו25

New member
אני לא חושב שפסי האטה זה דבר מטופש

אני חושב שזה טיפשי לשים את זה במקומות שלא מתאימים. אני למשל גר ליד כביש ראשי, ומסרבים לשים שם פסי האטה, בטענה שזהו כביש ראשי שמוביל לבית חולים. אם הם היו סופרים את מספר התאונות על הכביש הזה שנגרמו בגלל מהירות, דעתם הייתה משתנה ללא ספק. אבל מה לעשות - אפשר לדבר לקיר. בברכה, זיו.

faith2

New member
זיו....

אצלנו יש "יתר פסי האטה וכיכרות"...הדבר הפך למטרד.....גם איפה שלא צריך- הכסף מתבזבז...וחבל.

זיו25

New member
את רומזת שאני אבוא לבקר?

לא הייתי בבית שמש כבר חצי שנה - אני מניח שבנו שם כמה וכמה ככרות מאז
בברכה, זיו.

faith2

New member
עוד המון!!!

ברור שתבוא לבקר! *או שאני יראה אותך עוד קודם* זיו, לא נעים לי מה שאתה רואה בפורום....
....המצב יצא קצת משליטה

למעלה