שלום

בבקשה

שירשרתי... ג´אמפינג פופ, תיארתי לעצמי שיהיה לך עוד כמה דברים להגיד חוץ מזה. פשוט לא הייתי בבית השבוע, אז הנה אני, מוכן להגיב על מה שמפריע לך. בכחול לא היתה לך בעיה לפתוח את הפה... ~אביב

אוי נו באמת אביב....

בכחול אתה פשוט חיפשת סיבה לריב איתנו.., ואין לנו כח.., אנחנו לא רוצים לריב.., אז דיי....

מותק

זה שהגבתי להודעות הדביליות שלכם בכחול זאת בעיה שלי ורק שלי. ואם יש לך בעיה עם זה אז יש כמה וכמה חורים בגוף שלי שאתם מוזמן להתנחל בהם.

אין לי שום בעיה

רק רציתי לנסות לפתור את ה"מריבה" הזאת בדיון מתורבת. לא משנה. אם בא לך להגיד משהו, תרגישי חופשי. ~אביב

או קיי..., אז בלי לריב...

רק שאלה אחת.., מה יצא לך מזה., שהרמת את הפורום הכחול נגדנו??

באמת

תקח את הדברים טיפה בפרופורציה. כולו צחקנו עליכם קצת. אתם חייבים להבין עד כמה טיפשיים הדברים שאתם אומרים. יהלי, פיטר, שחר, אלדד, אלה רק אנשים. זה לא נשמע לכם טיפשי קצת לגנוב להם את בקבוקי הבירה ואת בדלי הסיגריות שלהם? ללכת בשיא ההתלהבות לקנות להם סיגריות? לי יש הערכה הרבה יותר גבוהה לאנשים שאוהבים שיר בגלל סולו גיטרה, לחן או טקסט מאשר לאנשים שאוהבים שיר בגלל שפיטר "כזה כוסון". אבל זה ויכוח אחר לגמרי. מה זה קוממתי את הפורום נגדכם? צחקנו עליכם. כן, זה מצחיק. אין לנו שום כוונות זדון להשפיל אותכם. זה פשוט מאד משעשע אותנו. אני מקווה שאף אחד\ת לא נעלב\ה יותר מדי, זה הכל ברוח טובה. הרבה אנשים בפורום הכחול לא יודו בזה, אבל כשהיו בגילכם גם הם היו גרופים\יות. כשתתבגרו תבינו עד כמה מצחיקים הייתם. ~אביב

בסדר....

אב עדיין כל אחד מעריץ להקה בדרך שלו.... וזה ממש היה מיותר כל הריב הזה בגלל שמעריץ של מוניקה צוחק על מעריץ של מוניקה שבעצם הם והבים את ותו הדבר.., אז זה היה ממש ממש מיותר...

QuEeN oF mE

New member
אממ..

תחשוב עליי מה שבא לך, אבל בקשר לבקבוקי בירה או וואטאוור, חשבתם אולי שזה נכתב בצ-ח-ו-ק? שאף אחד לא באמת התכוון לקחת את זה? (לפחות לא אני). למרות שכן היו אנשים שלקחו..אבל למי איכפת. זהו..רק רציתי להבהיר.. תצחקו אם זה מצחיק.

the king 25983

New member
לי יש מה להגיד לך../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

או יותר נכון לשאול אותך: מה הקטע שלך שאתה שם מילים לשירים שכולנו מכירים ויודעים את המילים
אתה מנסה לעצבן או מה

למעלה