שלום

דניאל1115

New member
שלום

אני דג עם בולונז ואני די חדש בנושא.אני דג בגן צרלס קלור ורוצה המלצות לפיתיונות ולקרסים... תודה

אוריא

New member
פששש

אהלן דניאל, עוד רגע קט, יעוטו עליך כל הבולונזים למינהם. בעיקרון הפתיון האולטימטיבי הוא בצק. מבושל או דליל. איך עושים תוכל להסתכל במאמרים. אפשר גם עם צדפות. קרסים - יש מישהו שלא משתמש בקרס 10?

אני לא משתמש בקרסים 10 בבולונז.

משום מה - לא סובל את המספר הזה, 10. אני דג עם 9 כשאני עם בצק, נורבגיות. קרס מצוינת שתתפס גם בפה של בורי 30 גרם וגם בפה של סרגוס חצי קילו (מנסיון עם אחד שהיה קצת פחות מחצי קילו, בסביבות ה 400 גרם). מאוד אוהב את הקרסים הללו אך אין כל רע ב-10 חס ושלום
. ואורי - אתה עטת עליו ראשון.... זה אומר משהו, לא ?

rondadon

New member
קרסים...

אני לא מבלנזזזזז!!!!!! [אורי....אני מתכחש!!!!] אבל, בקיץ שאין טורפים אין פיתרון אחר אלא בוס... ואני איתו משתמש בקרסים 12!!!! כן כן.... 12!!!!!!! הן קטנות, טיפה בצק עליהם, והבורי פשוט שואב את הקרס יחד עם הבצק וכל מה שנותר זה לתת מכה ול"שפד" אותו על הקרס. למדתי את זה ממישהו, שדג לידי וממש כל מכה הוא תפס בורי!!!! אני לא צוחק בכלל!!! ברגע שהמצוף נמשך מתחת למים טיפה נגמר הסיפור! הבורי תפוס!!!! הבעיה...שבגלל שהן קטנות כל כך אם לא תתנהג ממש בעדינות עם הדג הוא יפול.

לייזר

New member
רון צודק

רק קשה למצוא את הקרס בפה של הדג גם אני דגתי אם כאלו אבל עכשיו ה10 הוא כל - בויניק מתאים להכל לייזר

seafox

New member
אני מסכים.

אני תפסתי עם קרס שיכולה לתפוס זבוב בורי שייתפס על קרס 10 או אפילו 8

סרגוס

New member
יש יותר סיכוי

ש בורי יתפס על קרס 12-10 מאשר על קרס 8 או 9 לא יודע למה כי לבורי יש פה די גדול... אבל הוא אולי רגיש

rondadon

New member
לא רק...

גם הפה של הבורי מאד מאד רגיש, וגם הוא מהיר מאד...

למעלה