שלום..

שלולה

New member
שלום..

אז מה שלום כולם? איך עובר עליכם החופש? :) עוד מעט חופש פסח, איך הזמן עובר מהר... מהר מידי. אתם לא חושבים? אני כבר מחכה לפסח, אני טסה לאנגליה לשבוע, יהיה כ``כ כיף.. חופשה מכאן, התנתקות מהאנשים ולראות את לונדון ששמעתי שהיא מדהימה!.. can`t wait.. ביי לכם בנתיים. אני יחזור בהזדמנות, צפו לי.. :)

Levinzone

New member
איזה כיף לך!!!

אנ כל כך רוצה לנסוע ללונדון!!! אנחנו אמורים לנסוע בחופש הגדול להולנד, ואמרתי לאמא שלי שהם יסעו להולנד ואני אסע ללונדון כי זה הרבה יותר מעניין אותי, אבל היא מעדיפה שאני אסע עוד שנה בסוף י``ב... באסה.... כיף לך..:) תהני!!! -יעל-

עיר מדהימה

אין כמו לונדון. הרחובות, החנויות, האנשים, המבטא, המזג אוויר. רק לונדון! הייתי שם שנה שעברה והיא פשוט עיר נפלאה. 0אבל עדין, ירושלים יותר טובה)

המלצות !!!

לונדון באמת עיר מדהימה והייתי שם לפני שנה ומשהו ובטח כבר הכול השתנה אבל יש כמה דברים שאסור לך להפסיד : * תלכי למוזיאון ה``רוק סירקוס`` - מוזיאון מגניב ברמה וכמובן שגם מדאם טוסו. * אל תבני על שופינג - הכול ממש, אבל ממש יקר ! *לכי לפחות למחזמר אחד - זה ממש משעשע ובייחוד המבטא הבריטי שאני אישית, פשוט חולה עליו ! * יש מן כפר קטן או מן פרבר של לונדון שנקרא ``קמדן טאון`` שזה אחד המקומות הכי שווים שהייתי בהם. יש שם פול פריקים ומוכרים שם את הדברים הכי מגניבים בעולם יחסית בזול. שם אגב נמצאים האולפנים של אמטיוי, סתם לידע כללי... זהו, את כל השאר את בטח יודעת. תהני, ותעשי הרבה חיים וכשתחזרי ספרי חוויות ! לי גם יש משהו ``כיף`` לעשות בפסח... ניתוח באף !!! מצד שני, אני מניחה שהתוצאה שווה...טוב לא משנה.

AirOHead

New member
לונדון מדהימה!!!

אוףהייתי לפני איזה חודשיים לשלושה ימים לא מספיק!!!!!!!!! חולה על הבריטים!!! ועל הרחובות והחנויות והכל!!

imagine

New member
:-(

אוף גם אני רוצה. לילך שאף פעם לא עזבה את גבולות ארצנו הקטנה.

למעלה