שלום

ה מ ש י ח

New member
שאלה טובה.

לא דרך הפורום לפחות כי אין למישהו משנה סדורה כלשהי שהוא יכול ללמד.. אתה יכול לעשות כמוני וסתם להתעלל במנהל וללמוד ממישהו בעל פה ולהתאמן בפורום. להתעלל במנהל ממולץ בכל מקרה
יש בעמוד הראשי פרסומת לקלטות.

zhan zhak

New member
גם אני הייתי מעוניין לדעת

איפה אפשר ללמוד אידיש. תודה.

minci

New member
יש לי פתרון קליל!

תפגשי בחורים שיודעים יידיש! כמובן שמתחת לגיל 70 יהיה לך קצת קשה... אבל אומרים שיש כמה פסיכופטים שעדיין מדברים. אגב כותבים ללמוד בלי י

גאטליעב

New member
מאיפה הפרימיטיביות הזאת???

למה לא ללמוד יידיש? בגלל שאתה לא אוהב את השפה אתה חושב שמי שאוהב את השפה הוא פסיכי? או שאתה סתם מקנא?

minci

New member
גאטליעב! השתמש בהגיונך!

מה עושה בפורום יידיש מישהו ששונא יידיש? שאלה טובה! אני סוגד למי שלומד יידיש כי זה מקסים. אני הכי פסיכי שיש! שכתבתי פסיכי השתמשתי במילה בציניות כי זה מה שחושבים בארץ עלינו. בצבא אנשים היו בהלם שהתברר להם שאני יודע יידיש ואז התחלתי להסביר:"תראו נולדתי ברומניה בעצם סבא שלי דיבר איתי יידיש אסלית במשך שנים". אתה מבין בטון מתנצל כאילו אני לא בסדר. תמשיך להיות פסיכי כמוני זה כיף!

minci

New member
גאטליעב! השתמש בהגיונך!

מה עושה בפורום יידיש מישהו ששונא יידיש? שאלה טובה! אני סוגד למי שלומד יידיש כי זה מקסים. אני הכי פסיכי שיש! שכתבתי פסיכי השתמשתי במילה בציניות כי זה מה שחושבים בארץ עלינו. בצבא אנשים היו בהלם שהתברר להם שאני יודע יידיש ואז התחלתי להסביר:"תראו נולדתי ברומניה בעצם סבא שלי דיבר איתי יידיש אסלית במשך שנים". אתה מבין בטון מתנצל כאילו אני לא בסדר. תמשיך להיות פסיכי כמוני זה כיף!

למעלה