שלום...

r o n i1

New member
שלום...

רציתי לדעת אם את כל הפעלולים הן עושות בעצמן או שיש להן מחליפים לקטעים האלה?

אני חושבת...

שאת רוב הפעלולים השחקניות לוסי ורנה עושות בעצמן, ואת זה אפשר לראות בקטעי הפספוסים של הסדרה, אבל את הפעלולים המאוד מסוכנים עושות הכפילות שלהן.

ברודי

New member
כפילות ברור שכפילות...

לדוגמא ב-FIN2 כשגבי מנסה לתפוס את האפר של זינה ויורדת בצוק אז זה באמת רנה שלנו רואים באחד הסרטונים של מאחורי הקלעים את לוסי נמצאת למטה ומסתלבטת עליה אם אני עדיין זוכרת טוב.... אבל יש המון קטעים שזה כפילות(או כפילים), בעיקר בפעלולים רציניים. היה פעם קטע שראו את זינה נלחמת עם מישהיא, קאליסטו או ואריה ואז פתאום צילמו מרחוק בדיוק בקטע שזינה תופסת לה ברגל ומסובבת אותה ו-איכססס ראו שזאת לא לוסי (כאילו ת'כלס לא שמים לב אבל אני התמקדתי ממש) ואז בדיוק כשניגמר הסיבוב הזה חזרו לצלם מקרוב וראו בחזרה את זינה.

הפעלולים בסדרה...

כמו שהשחקנית שמשחקת את זינה (לוסי לולס) אמרה בפוקוס E בשנת 1996, בצילומים של העונה השנייה של הסדרה, "רוב הפעלולים שיש בסדרה, הם מאוד מסוכנים, ולי פשוט אין כוח. אז אם לא תראו את הפנים שלי, סביר להניח שזאת לא אני..." את רוב הפעלולים של הדמות של זינה, מבצעת זואי בל, הכפילה. בעיקרון, גם האדסון לא עושה את רוב הפעלולים שלה (קאליסטו) אבל רנה אוקונור (גבריאל) המוכשרת, כן עושה את הפעלולים בד"כ... אלא אם כן הם ממש מסוכנים...

shanyz

New member
אממ...

אבל איזה בדיוק פעלולים גבריאל עושה?:) חחה.. כאילו רציני..לפחות בעונות הראשונות..היא בעקרון רק נלחמת עם המקל.. היא לא עושה סלטות או כל מיני דברים מסובכים שצריך בשבילם כפילה... ובקשר לזינה.. נניח את כל הקטעים על הסוס היא עושה וזה.. אבל את הסלטות היא עושה? כאילו כשהיא קשורה לחוט? איזה פעלולים נניח עושה הכפילה..? תנו לי דוגמאות.. אוף זה נרוא מבאס אותי לדעת שלא זינה באמת עושה את הפעלולים ושמישהו אחר עושה..:( ויש דברים שהם גם עושים במחשב? או משהו כזה....?

למעלה