שלום

שלום

אני צריכה עזרה. ציירתי במחשב דמות, שההצללה בפנים שלה יצאה דיי ריאליסטית למרותש לא התכוונתי לכך בכלל, אני לא מעוניינת בריאליזם לפרטים ולכן העיניים, השפתיים והשיער בכלל לא בכיוון. הבעיה שלי היא השיער, הוא נראה כל כך לא שייך! למישהו יש הצעות בעינין? אולי זה הצבע? אולי זה הניגוד בין הפנים אליו..? מה אני אמורה לעשות כדי לשנות אותו שיתאים אבל שלא יאבד מהקומיקסיות שלו. תודה.

PestCTRL

New member
מגניב ביותר!

האמת שההצללה והגוונים באמת מרשימים... הייתי ממליץ לך לעבוד על תווי הפנים, לעבוד על פרטים קטנים, כמו למשל הנחיריים וכאלה. אם את רוצה לעשות עבודה טובה עם השיער תשתמשי במברשת בצורת פיקסלים רנדומליים או פיקסל יחיד. שיטה שאני עובד איתה היא להשתמש ב- smudge tool בפיקסל יחיד לאורך קצוות השיער כדי לקבל מראה של שיער ריאליסטי. דמייני שאת מיצרת קוצים לקיפוד. גם כמה שיותר גוונים זה ממש טוב

PestCTRL

New member
מגניב ביותר!

האמת שההצללה והגוונים באמת מרשימים... הייתי ממליץ לך לעבוד על תווי הפנים, לעבוד על פרטים קטנים, כמו למשל הנחיריים וכאלה. אם את רוצה לעשות עבודה טובה עם השיער תשתמשי במברשת בצורת פיקסלים רנדומליים או פיקסל יחיד. שיטה שאני עובד איתה היא להשתמש ב- smudge tool בפיקסל יחיד לאורך קצוות השיער כדי לקבל מראה של שיער ריאליסטי. דמייני שאת מיצרת קוצים לקיפוד. גם כמה שיותר גוונים זה ממש טוב

למעלה