שלום!

שלום!

רציתי לדעת מאיפה אנ י יכולה להוריד שירי סלסה יפים? וקאזה לא בדיוק עוזר במקרה ההזה כי אייני יודעת שמות של שירים

reina1

New member
איזה סגנון את רוצה?

קובני (טימבה), פורטוריקני (או LA סטייל), ממבו ניו יורק, סלסה רומנטיקה, חדשים, ישנים???

אם זה מעניין אותך ואת רוצה להבין אז

תיכנסי לדף המאמרים ולמילון מונחים..

שלום:) ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ואם תסתכלי קצת בטאג ליין (השורה שרצה למעלה) את תראי קישורים לרשימות של שירים. ומעבר לזה תסתכלי גם בפורום, תטיילי בו קצת ואת תמצאי הרבה שירים מכל מגוונים ויפים!
אז..שיטוט נעים

reina1

New member
בנוסף לרשימה שכתובה כאן....

היא "טיפה" מיושנת, נכונה אולי לזמן שבו אני התחלתי לרקוד, בערך לפני שנתיים. אז בנוסף לזה, כמה שירים חדשים יותר או פחות שלא כלולים ברשימה: Con Cada Un Beso - Huey Dunbar Seduceme -La India Por Ese Hombre - Brenda K Starr Un Monton De Estrellas - Polo Montanez Un Monton De Estrella - Gilberto Santa Rosa Lloraras - Oscar D'Leon Mentiras - Victor Manuel El Pito - Isidro Infante Solito Solo - Miles Pena Estrella - Michael Stuart Comerte A Besos - Frankie Negron Thinking Of You (salsa) - Lenny Kravitz Tu Me Recordaras - Manolito Y Su Trabuco Como Decirselo - Son By Four Muevelo - Son By Four Acuyuye - DLG Temba, Tumba, Timba - Los Van Van Te Pone La Cabeza Mala - Los Van Van Todo Empezo - Eddie Santiago con Son By Four Rami - Odelia ve ha Montunos Quiero Robarte Un Beso - Salsa Kids Merecumbe - Los Titanes La Nueva Reina del Sabor - Choco Otra Mi Primera Rumba - La India Salsa Con Candela - Miguel Yamba Silvia Elena - Tamayo y su salsa Salsa Rai - Yuri Buenaventura y Faudel Perdoname - Gilberto Santa Rosa Recuerdos - Adolescentes Disco Azucar - Los Van Van יש לי עוד כמה שירי סלסה שאת רק רוצה. כל השרים שהזכרתי כאן ועוד הרבה הם חלק מהאוסף שלי.

למעלה