שלום

תלתלית

New member
שלום

התגעגעתי לא הייתיי הרבה זמן כי עקב בעיות במחשב אני לא מצליחה להיכנס למערכת של תפןז דרך המחשב של הבית שלי אני זקוקה לעיצות ןעזרה שמו לי מודם של אינטרנט מהיר של הכבלים ומאז אני לא מצליחה להיכנס למערכת של תפוז זה ממש מטריף אני כותבת כעת ממחשב של שכנה שלי תעזרו לי בכל דרך שהיא פליזזזזזזזזז אוכל להגיב אליכם בהוט מייל [email protected] התגעגעתי ממש ואני נורא רוצה להגיב ואין לי איך אוף

חן (*_*)

New member
שלום חמודה- התגעגעתי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת רואה את ההודעה (אשלח לך העתק ממנה גם להוטמייל). לדעתי זו בעייה בהגדרות של חיבור המודם. כשהבן שלי יבוא, אברר איתו ואולי הוא ידריך אותך מה לעשות. אם לא תהיי מסוגלת לשנות הגדרות על פי הוראותיו, כדאי לך יהיה לפנות בבוקר למי שהתקין לך את המודם. הוא היה אמור להגדיר את החיבור לספק האינטרנט אליו את קשורה. אהיה איתך בקשר . ביי חמודה. לא להתייאש.

טאKילה

New member
תלתלית התגעגעתי..אליך../images/Emo140.gif

אתמול חשבתי עליך ,שאלתי את עצמי לאן נעלמת.. ני אישית לא יודעת לעזור לך,לגבי הכיניסה לתפוז. נסי להשאיר הודעה במשוב טכני אולי שם ידעו לכוון אותך בצורה טובה יותר. מקוה שהבעיה תפתר מהר,מחכים לך כאן בכייף..

תלתלית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חזרתי הביתה ואני שמחה! יווואוווווו!! הפכתי לטכנאית מחשבים מטורללת... בא לי לאשפז את עצמי מרצון! נשיקות לכולמלם על האף ועל המצח
ותודה מיוחדת למתוקות שדאגו לי ושלחו לי מסרים ומיילים אני אוהבת אתכן מלאנתלאפים.

Mוניk

New member
תלתליתתתתתת../images/Emo24.gif

ממושיתתתתת גמני געגעתי וקיבלתי ת'מסר שלך שבוע שעבר הצעתי לגבי התקלה שלך, הכי טוב זה להתקשר לספק הנט שלך ויחד איתו טלפונית לתקן ת'תקלה. זה הכי טוב, ככה פותרים לך ת'בעיות בצורה יסודית (מומלץ) מנסיון אישי נקווה שזה יסתדר לך מהר זה@פשוט מאמי בנתייםםם בי חמודה}{ מוניק

למעלה