שלום!

little girl

New member
שלום!

אחלה פורום! (כן, אני חדשה... תגידו לי שלום..?
) ושאלה לי אליכם, אנשי הפורום! השם של האלבום-מה הוא אומר בדיוק? זה ספרדית או מה? כי בכל זאת, camino...

Charmed 4ever.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo54.gif

אמממ... השם הוא שם הרחוב בו גרו ונפגשו לראשונה אהרון ואלכס, מקימי הלהקה והסולן והגיטריסט שלה...
זה אומר "רחוב התמרים" או משו כזה...

crazy4tc

New member
ברוכה הבאה!

ואני לא יענה לך על השאלה כי כולם כבר ענו לך...
אבל מה שאותי יותר מעניין זה דווקא איך הם יקראו לאלבום הבא שלהם... אני אישית לא יתנגד אם יקראו לו לאה או משהו כזה...
בעצם שיהיה מוקדש ללאה... או שבעצם פשוט יביאו לי איזה פרס או משהו על כל התמיכה...lol איך אתם הייתם רוצים שיקראו לאלבום החדש????

Drorrrrrr

New member
וואלה שרשור טוב! ../images/Emo60.gif

מממממממממממממ תנו שמות לדיסק החדש שלהם

crazy4tc

New member
מה איתך???

איך אתה היית קורא לדיסק שלהם? חוץ מדרור...

Drorrrrrr

New member
דווקא לא דרור.... ../images/Emo60.gif

הייתי קורא לו Camino Appleto
כאילו דרך התפוחים

little girl

New member
שרשור טוב, אני התחלתי אותו... .)

תודה ושלום לכולכם! אני ענבר, נעים להכיר!
יש רחוב בשם "שדרות התמרים" (שדרות, דרך, אותו דבר) ... נלך על רחוב אחר לאלבום הזה? .)

crazy4tc

New member
camino שוקי...

חחחחחחחחחחח... דווקא רעיון נחמד... לא בדיוק אחד שהם יקבלו (אבל ברור שהם יסכימו לקרא לאלבום לאה...) אבל נחמד...

Drorrrrrr

New member
Le'A וואלה שם טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

אני הייתי בכלל מוסיף אותך לצוות של הלהקה..... אלכס, אהרון ולאה!

crazy4tc

New member
אין לי בעיה להצטרף...

אבל חשבתי שגם אתה בלהקה! אלכס, אארון, דרור, ולאה!!! הכי גאוני! ואז אני גם אהיה הבת היחידה בלהקה של בנים... מגניב!!! בעצם כשחושבים על זה זה לא היתרון היחיד... גם אין הרבה תחרות אם אני אהיה הבת היחידה... wow!!!! לאההההההההההההההההה!!! תשטלתי על עצמך!!!!!! מספיק עם המחשבות האלה!!!! זה יעשה לך נזק!!!!!lol

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחח ../images/Emo60.gif

אגב: אני ויפעת חברים בלהקה...... כשנייט ובילי עזבו אני ויפעת טסנו לארה"ב למבחני בד של הלהקה, והתקבלנו.... ולחשוב שפעם חשבתי שמבחני בד זה באמת משהו שקשור לבד!

crazy4tc

New member
אהההההההההההה

עכשיו הלך לי כל הקטע של הבת היחידה בלהקה...אוף!!! יפעת את מסכימה להתחלק?? רגע, מבחני בד לא קשורים לבד??? אז איך הם בוחרים את זה שיש לו את סוג הבד הכי משובח אם הוא לא מביא את הבד? מה הם מנחשים?????????

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo60.gif

אוף לאה משעמם לי תשעשעי אותי!

crazy4tc

New member
לשעשע אותך?

מה אתה חושב שהכישרון הזה בא ככה סתם לפי הזמנה??? לא ולא!! זה בא רק כשיש לי השראה!!! השראה שהרבה אנשים אוהבים לקרא לה חירפון... אבל אם אתה רוצה לשמע סיפור מוזר אז ככה: היום אחרי שעות של תחנונים מצד החברות שלי הסכמתי לבוא איתן לחממה של קיבוץ עין שמר לעבוד שם... אתם בטח מבינים למה לא רציתי ללכת, מי רוצה לעבוד ועוד בלי תשלום???? בסוף החלטתי שבהחלטה כזאת מסובכת יש רק משהו אחד שיכול לעזור להחליט!!! רוצים לשמוע את הסוד שלי? זה מה שעושים: לוקחים 2 ניירות על אחת רושמים ללכת לחממה ועל השנייה רושמים לא ללכת לחממה. מקפלים, מערבבים, ובוחרים פתק! וככה הגעתי בסופו של דבר לחממה... ודרך אגב, לפי אותה שיטה דה קולינג לא יגיעו לארץ! אבל כשהגעתי הבנתי די מהר שמה שעושים שם זה אוכלים, יושבים ומדברים. דווקא עבודה נחמדה! בקיצור מה שרציתי להגיד מתוך כל הסיפור הארוך הזה זה שאני וחברות שלי החלטנו לפתח פורום!!! ולא סתם פורום, פורום חירפון!!! נכון שזה מתאים לי?? אז...... מי רוצה להצטרף?????????

למעלה